PC Gamepad'i mouse olarak görüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meganzi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar benim aylardır kullandığım gamepadlerimi son iki gündür taktığımda pc mouse olarak görüyor. Oyun oynarken tuşa bastığımda oyunu filan kapatıyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

KS

Meganzi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biri Snopy SG-301 diğeri Trilogic modelleri ancak model fark etmiyor. Bütün Gamepadler de aynı sorunu veriyor. Bilgisayarda sorun vardır diye bilgisayarı sıfırladım yine olmadı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şöyle yapın önce mousepad ürününü sistemden silin. Yani Windows Ayarlarına girip Cihazlar sekmesinden aygıta tıklayıp cihazı kaldır deyin ve sistemden söküp mousepad ürününü. Sonra kullandığınız mouse ürünü için aynı şeyi yapın ama sistemden sökmeyin mouse tekrar kurulacak otomatik olarak. Sonrasında kullandığınız mouse yada mousepad için bir yazılım kullanıyorsanız ikisinide sistemden silin. Sonra sistemi yeniden başlatın ve mousepad ürününü takın ve durumu kontrol edin. Sorun devam ederse mousepad odaklı bir yazılım hatası vardır ki bu durumda ürün odaklı sorun olduğundan biz yada siz bir şey yapamazsınız. En azından benim bilgi birikimim uzaktan bu kadar yardım edebilir.

KS

Meganzi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Dediğiniz gibi cihazları kaldırıp yeniden takıp sistemi de yeniden başlatınca sorun çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri