Soru PC Hocası 3060'Lı Sistem Gecikmesi

zionmero

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
6
Hocam geçen hafta çıkan i5 12400f ve rtx 3060'lı sistemi mağazadan alalım diye gittik parça yokmuş sistem biter diye biz parayı ödedik diğer haftaya kadar gelir montajı yapılır sizi ararız gelip alırsınız dediler daha aramadılar ne yapmamızı önerirsiniz

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam geçen hafta çıkan i5 12400f ve rtx 3060'lı sistemi mağazadan alalım diye gittik parça yokmuş sistem biter diye biz parayı ödedik diğer haftaya kadar gelir montajı yapılır sizi ararız gelip alırsınız dediler daha aramadılar ne yapmamızı önerirsiniz
Sizi ararlar merak etmeyin büyük bir indirimdi herkes alınca bu gecikmeler çok doğal

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
biraz daha bekleyin hocam pazartesi itibariyle başlar.

requiemm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Mağazalarda kasa yokmuş. Mağazadan alanlara bile kasa verilemiyormuş. internetten alınanlara ne olur bilinmez. Zaten onaylanması geç oldu. 3 gün bi sipariş onaylanır mı. Üstüne halen daha ne hazırlanma ne başka bir şey var. Vatan pişmanlık. Bence bundan sonra bunlardan geri dönüş alınıp sistemi vatan ahrici başka bir firmadan yapmak daha mantıklı. Vatan insanları mağdur ediyor.

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Mağduriyet nerde göremedim ben? Bir söz vermişlerde tutmamışlar mı? Hazır sistemlerde 10 günü gözden çıkartmanız lazım. Erken gelirse ne ala.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Mağazalarda kasa yokmuş. Mağazadan alanlara bile kasa verilemiyormuş. internetten alınanlara ne olur bilinmez. Zaten onaylanması geç oldu. 3 gün bi sipariş onaylanır mı. Üstüne halen daha ne hazırlanma ne başka bir şey var. Vatan pişmanlık. Bence bundan sonra bunlardan geri dönüş alınıp sistemi vatan ahrici başka bir firmadan yapmak daha mantıklı. Vatan insanları mağdur ediyor.
Hocam afedersiniz ama bunu hangi zihniyet ile yazdınız aynı gün 1000 kişi aynı şeyi aldı ne bekliyorsunuz?

KS

zionmero

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
6
Mağduriyet nerde göremedim ben? Bir söz vermişlerde tutmamışlar mı? Hazır sistemlerde 10 günü gözden çıkartmanız lazım. Erken gelirse ne ala.
Hocam ben aldım vatandan bundan önce 15 20 gün hazırlanmaya bile başlanmadı iptal ettik şimdi mağazadan aldık haftaya gelir alın dedndi şimdi

mcan0659

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam herkesin ağzında bir stok problemi bir para iadesi olacak muhabbeti var. Eğer stok olmasaydı ve para iadesi muhabbeti olsaydı siparişleri o kadar bekletip onaylamazlardı. Bazı kişiler ilk gün pc satışa çıktığı gibi mağazalardan alabilmişler. Online siparişlerde zaten sipariş etme, stok kontrolü, onaylanma, tüm parçaların sistemin kurulacağı yere gitmesi, sistemin kurulması, alıcıya kargo edilmesi vs zaten kafadan minimum 1 hafta. Küçük ölçekli işletmeler tek çatı altında hepsini yapabiliyor. Fakat vatan gibi büyük ölçekli firmalarda bu kadar hızlı olması zaten düşünülemez çünkü bir operasyona değil birden fazla operasyona uğruyor bu sistemler. Sabır edelim bugün yarın kargolanır seçimden sonra da elimize ulaşmış olur. Büyük temennim yarın kargoya verilip seçimden önce en geç cumartesi günü elimizde olması.

sfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
en son vatan bilgisayardan aldığım sistem 1 haftada gelmeyince demonte istedim 10 gün normal diye düşünüyorum .

requiemm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bak mesela itopya sistemi almış arkadaş aynı gün yapılmış. sistem şu an kargoda. Böle 10 günü gözden çıkarmak falan sanki böle bi kanun varmış gibi. Biri de 30 günü gözden çıkarmak der kime göre neye göre. Bak örnek var ortada itopya 5. gün kargolamış. Saçma gecikmeler mağduriyet yaratıyor.

Hocam afedersiniz ama bunu hangi zihniyet ile yazdınız aynı gün 1000 kişi aynı şeyi aldı ne bekliyorsunuz?
Hocam vatanın çalışma sistemini bilmiyorsunuz sanırım. Tek bi yerden bütün ürünler çıkmıyor ki. bi dünya mağazası var o mağazalarda toplanıp çıkıyor. Bi yerde olsa dersin ki 1000 adet sıkıntı olur. gerekirse 1 mağazada en fazla 20 tane toplanıyor. Onu geçtim onaylanması 3 gün sürdü :)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
bak mesela itopya sistemi almış arkadaş aynı gün yapılmış. sistem şu an kargoda. Böle 10 günü gözden çıkarmak falan sanki böle bi kanun varmış gibi. Biri de 30 günü gözden çıkarmak der kime göre neye göre. Bak örnek var ortada itopya 5. gün kargolamış. Saçma gecikmeler mağduriyet yaratıyor.

Hocam vatanın çalışma sistemini bilmiyorsunuz sanırım. Tek bi yerden bütün ürünler çıkmıyor ki. bi dünya mağazası var o mağazalarda toplanıp çıkıyor. Bi yerde olsa dersin ki 1000 adet sıkıntı olur. gerekirse 1 mağazada en fazla 20 tane toplanıyor. Onu geçtim onaylanması 3 gün sürdü :)
1000 tane sipariş tek tek onaylanıyor lütfen biraz insaflı olun

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Çok mağazası olması avantaj değil dezavantaj oluyor çoğu zaman. Gerektiğinde şehir dışı farklı mağazalardan parça çekip sistemi tamamlamak vs uzun sürüyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri