- İşlemci
- AMD ryzen 7500F
- Ekran Kartı
- Asus Tuf Gaming 7800xt
Merhaba 7800Xt hazır sistem videosunda stock sıvı soğutmalı gösteriyo ama sitesinde sıvı soğutma yerine hava soğutma gösteriyo alıcağımdan bir sorayım dedim
hocam ben de aynı sistemden almayı düşünüyorum ne yaptın çözebildin mi sorunuMerhaba 7800Xt hazır sistem videosunda stock sıvı soğutmalı gösteriyo ama sitesinde sıvı soğutma yerine hava soğutma gösteriyo alıcağımdan bir sorayım dedim
Sogutucu secmeeden alamıyorsunMerhaba 7800Xt hazır sistem videosunda stock sıvı soğutmalı gösteriyo ama sitesinde sıvı soğutma yerine hava soğutma gösteriyo alıcağımdan bir sorayım dedim
O zaman da fiyata ekleme yapıyor ama sistemin videosunda fiyata dahil tanıtılıyor .Yanlışım varsa düzeltSogutucu secmeeden alamıyorsun
Bilgim yok belki o soğutucu bitmiştir emin değilim sorayım BiO zaman da fiyata ekleme yapıyor ama sistemin videosunda fiyata dahil tanıtılıyor .Yanlışım varsa düzelt
Teşekkürler efenimBilgim yok belki o soğutucu bitmiştir emin değilim sorayım Bi
Başka bi sistemde gaming 7800Xt diye geçiyor orda videoda kullanılan sogutucu varBilgim yok belki o soğutucu bitmiştir emin değilim sorayım Bi
yok almadım daha stok gelirse başka ekleme yapabilirim diyehocam ben de aynı sistemden almayı düşünüyorum ne yaptın çözebildin mi sorunu