PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

Aee's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bu arada arkadaşlar aldığımız saat ile alakası yok ben 20.26da aldım kuzenin 20.40da aldı kuzenimin kasa pazartesi günü geldi bizlerinki hala bekliyor işte

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Kargoyada verildi şükürler olsun, umarım yarın elimde olur, inşallah sorunsuz çıkar pc @OceanLaB
Hayırlı olsun hocam beraber süreci takip ettiğimiz kişilerden biriydiniz, darısı bize. Benim hala onaylandıda bekliyor umarım yarın kargolanır en geç beklemek çok can sıkıyor.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Boşuna bekliyoruz aradım şimdi hala eksik parçalar varmış önümüzde ki hafta çıkıcakmış hshshshshshahs komedi ya hazır sistemler de süreç böyle işliyomuş vay bee oraya niye kargo seçeneği koydular acaba 3 4 iş günü içinde gelicek diye sistem gelse ailevi değerlerini hakaret edicem de sabır yine sabır

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Gerçi herkesin aynı mı bilmiyorum benim ki istanbuldan çıkıcakmış bana böyle dendi yani keşke en baştan demonte isteseydik aptallar bilgi verseydi yapardık ama aptal oldukları için bekliyoruz işte

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Hayırlı olsun hocam beraber süreci takip ettiğimiz kişilerden biriydiniz, darısı bize. Benim hala onaylandıda bekliyor umarım yarın kargolanır en geç beklemek çok can sıkıyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin umarım bekleyen herkesin biran önce kargoya verilir, İstanbul'dan geliyor bu arada toplama merkezi orada heralde

Slmcbn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bence de haftaya kaldı. Neyse geç olsun güç olmasın.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
@OceanLaB Demonte alanların sistem parçaları eline ulaştı, biz beklediğimizle kaldık. 1 hafta daha bekletecekler bizi. Bir şey gelmiyor mu elinizden? Sonraki sistemler için yapın bari bunu, önceden konuşun veya videolarda bu sürelerden bahsedin lütfen. 1-2 hafta gibi bir süre beklersiniz, siz kendiniz alın toplayın gibi bir uyarı yapın. Vatan bilgisayar bu sistemleri sağdan soldan parça getirerek dağıtıyor belli ki oysa sistemleri çoktan toplayıp test edip size öyle video yayınlamanızı söylemeliydiler. Küçük bir kanal veya topluluk değiliz ki 418k abone var. Kaç stok olursa olsun biteceği tükeneceği çok açıktı. Umarım bundan sonraki sistemlerde böyle bekletmeler olmaz. Son görüşmenizde ne bilgi verildi paylaşır mısın abi?

babyshark4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aradım kargoya verecekler.Demonte bostancı ve internet mağazası 2 ayrı ürün.

Ekli dosyalar

• 1662129257785.png
    1662129257785.png
    9.3 KB · Görüntüleme: 36

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hay böyle işin içim o kadar karardı ki şu 8 günde cehennem oldu. evden çıkayım diyorum pc gelir diye çıkmıyorum her sabah uyanınca uykulu uykulu bakıyorum verilmişmidir diye lanet olsun onaylandı da kaldı yarın 9.gün hala aynı durumda ne bugun verildi yarın da verilmez diğer haftaya verirlerse gör o zaman sen. iyice karamsar yaptılar

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Hayır olay şu belki daha fazla sistem çıkarmak için böyle bir şey yapmışlardır her yerden parça parça yani e kardeşim mesaj at bilgilendir süreç uzucak istersen demonte daha erken gelir felan bir şey de ya me gerizekalısınız 2 hafta sizi mi beklicez biz 2 haftada adamlar yurtdışından ürün getiriyor valla çıldırcam bir de diyo ki hazır sistemler de 2 hafta sipariş süresi satın almadan önce nerede yazıyodu ya bu bilgi okusaydık bi

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam birde süreç hakkında ne yazıkki başka bilgi paylaşamıyoruz diyorlar. Bu belirsizlik beni çok yordu.

Slmcbn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yeni güncelleme ile paketiniz hazırlanıyor durumuna geçti.

Hypc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Benim 3 parça halinde hazırlandı. Paketiniz hazırlanıyor dedikten sonra 2 si aynı dün diğeri 1 gün sonra kargoya teslim edildi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri