Hayırlı olsun hocam beraber süreci takip ettiğimiz kişilerden biriydiniz, darısı bize. Benim hala onaylandıda bekliyor umarım yarın kargolanır en geç beklemek çok can sıkıyor.Kargoyada verildi şükürler olsun, umarım yarın elimde olur, inşallah sorunsuz çıkar pc @OceanLaB
kanka bi bize gelmedi whatsapptan sordum 18.00 a kadar kargo çıkarıyorlarmış. ama bugüne dair inancım kalmadı.Son kargo da geldi. Meğer kargoya vermişler sisteme işlememişler. Ben tamamım, darısı başınıza inş...
Allah herkesin gönlüne göre versin umarım bekleyen herkesin biran önce kargoya verilir, İstanbul'dan geliyor bu arada toplama merkezi orada heraldeHayırlı olsun hocam beraber süreci takip ettiğimiz kişilerden biriydiniz, darısı bize. Benim hala onaylandıda bekliyor umarım yarın kargolanır en geç beklemek çok can sıkıyor.
o çok önemli mi sanmıyorum ama bende o bile yok. onaylandı da bekliyor.Yeni güncelleme ile paketiniz hazırlanıyor durumuna geçti.
En azından bir ilerleme gördüko çok önemli mi sanmıyorum ama bende o bile yok. onaylandı da bekliyor.
Aynı şekilde bari 3. aşamaya geçse de rahatlasak :/o çok önemli mi sanmıyorum ama bende o bile yok. onaylandı da bekliyor.
Yediler gerçekten alamayan bir biz kaldık sanırımAbi bugünü de yediler şaka gibi ya
Yeni PC çıkıyor. Artık sesimizi duyan olmaz.Yediler gerçekten alamayan bir biz kaldık sanırım![]()