- Tepki
- 16
Arkadaşlar düzgün takabilmiş miyim
kasaya vidaladın mı ?Arkadaşlar düzgün takabilmiş miyimEkli dosyayı görüntüle 6896
termal macun sıkmadan göndermiş olabilirler kankaArkadaşlar sistem 12600, chrome 4-5 sekme gezerken 55 derecelerde, pubg gireyim dedim aynı anda 90 ı gördü bir anda fan seside bir hayli fazla normal mi acaba ekstra termal macun veya sıvı soğutma gerekir mi?
o ihtimal imkansız değil mi zaten stock fan halihazırda macunla çıkıyor diye biliyorumtermal macun sıkmadan göndermiş olabilirler kanka
hocam sizinde mi fanlar çalışmıyor? ben şu https://www.amazon.com.tr/dp/B087FPFKSM/ref=cm_sw_r_apan_i_H9P043SBFC8RHFH8DNNA çoklayıcıdan aldım prime varsa ücretsiz kargo ile alırsın.öndeki fanları çalıştırmak için hangi fan çoğaltıcıdan aldınız link atabilir misiniz.
İlden ile teslimat süresi değişiyor olabilirOlay o değil iki kuzenimde aldı benimle birlikte onlarınki 2 gün önce geldi çatır çatır oyun oynuyorlar biz hala bekliyoruz malum
açıp kontrol etmenizde fayda var hocam bir arkadaşımın hazır sistemi de çok ısınıyordu stok soğutucuyu çıkardığımızda termal macun olmadığını gördüko ihtimal imkansız değil mi zaten stock fan halihazırda macunla çıkıyor diye biliyorum
Bütçe varsa iyi olur fakat derece normalan itibari ile ön ve arka fanların dönmeme sorununu çözdüm yeni çoklayıcı alarak. içinde takılı çoklayıcı zaten varmış fakat ya 3 pin taktıkları için ya da tam takamadıkları için çalışmıyormuş şuan çok güzel çalışıyor fakat arkadaşlara bi sorum var. valorantta sabah saatlerinde hava sıcakken max 72 derece iyi mi sıvı soğutma alınır mı?
Taner hocamın bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum?Bir daha vatandan hiç bir şekilde alışveriş yapmam sistemi 8 gb eksik ram olarak gönderdiler 2 tane ram kutusu var ama sistemde 1 tane ram takılı geldi 5 gün boyunca arka arkaya aradım gün içerisinde dönüş yapılacak dediler hep ama dönen olmadı yani kısacası 16 gb ramli sistemim 8 gb olarak kaldı 620 TL verip 8 gb daha aldım ekledim kesinlikle bir daha vatanın önünden dahi geçmem sizde bu konuyu değerlendirin arkadaşlar benim gibi mağdur olmayın ve formda okuduğum kadarıylada hemen hemen herkezin sisteminde bir problem çıkmış
Taner hocamada özelden yazdım ama geri dönüş yapmadı belki onunda elinden bişey gelmiyordurTaner hocamın bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum?
@OceanLaB