PC Hocası Facebook Grubu Kapandı Mı

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Uzun süredir gruptaydım son zamanlarda ana sayfama gönderiler düşmüyordu kontrol ettiğimde grup gözükmüyordu ban falan yediysem neden yedim adminlerden birisi yardımcı olursa sevinirim

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
238
grup hala aktif

ama grup yönetiminin bir ilgisizliği var
özellikle uzunca süredir bir konu hakkında oldukça fazla şikayet olmasına rağmen umruna takan yok

incehesap gaming gecesi

evet eski tadı yok
evet bazen göstermelik indirimler var

ama bazen de güzel indirimler var

misal cuma günü incehesap gaming gecesi indirimi saatlerinde 20 post açılıyorsa
arkadaşlar bu ürün alınır mı
arkadaşlar bu ürün ne kadara düşerse alınır
arkadaşlar bu ürün indirime girecek ne şekilde güncelleyip alayım

bu tarz postların %90 ı bırakın indirim saatinin bitimine doğru onaylanmasını
cumartesi günü öğlen saatlerinde filan onaylanıyor

devlet memuru mesai saati mantığında çalışıyor sanırsam grup yönetimi

facebook grubu buraya göre oldukça aktif
burası ölmek üzere

sizin neden engellendiğinizi bilemiyorum

yetkililerden gören olursa
herhalde bilgi verir

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
141
Grup aktif problem yok @Xcharcer pm den at bilgilerini bakayım ban durumuna. Genel etkileşim düşüklüğünü facebook kullanıcı sayısının düşmesi ile alakalı olduğunu düşünüyoruz @diplomasızhoca hangi konuda şikayet vardı tam olarak belirtebilir misin pm de atabilirsin.

Grupta gönderi onaylama kısmında şöyle bir durum var biz satış konularına izin vermiyoruz özellikle ' klavyemi satıyorum fiyat şu , sistemimi satıyorum kaçtl eder veya almak istermisiniz vb.' gibi konular oldukça fazla açılıyordu bu tarz başlıklara müsaade etmememizin sebebi kötü niyetli insanların gruptaki insanları maddi zarara uğratmalarının önüne geçmek sonuçta ikinci el alışveriş için bir çok web site mevcut.

Forum etkileşim kısmına gelecek olursak facebook grubunda bilgisayarında kullanıcı bir sorun yaşadığında sorun çözüme ulaştığında ve başka bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığında tekrar konu açmasın arama motoru üzerinden forumda açılan başlığı görsün tekrara düşmemek için forumda yanıtlamaya çalışmaktayız.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
238
Grup aktif problem yok @Xcharcer pm den at bilgilerini bakayım ban durumuna. Genel etkileşim düşüklüğünü facebook kullanıcı sayısının düşmesi ile alakalı olduğunu düşünüyoruz @diplomasızhoca hangi konuda şikayet vardı tam olarak belirtebilir misin pm de atabilirsin.

Grupta gönderi onaylama kısmında şöyle bir durum var biz satış konularına izin vermiyoruz özellikle ' klavyemi satıyorum fiyat şu , sistemimi satıyorum kaçtl eder veya almak istermisiniz vb.' gibi konular oldukça fazla açılıyordu bu tarz başlıklara müsaade etmememizin sebebi kötü niyetli insanların gruptaki insanları maddi zarara uğratmalarının önüne geçmek sonuçta ikinci el alışveriş için bir çok web site mevcut.

Forum etkileşim kısmına gelecek olursak facebook grubunda bilgisayarında kullanıcı bir sorun yaşadığında sorun çözüme ulaştığında ve başka bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığında tekrar konu açmasın arama motoru üzerinden forumda açılan başlığı görsün tekrara düşmemek için forumda yanıtlamaya çalışmaktayız.
hocam anlattığım şey oldukça basit
SATIŞ POSTU İLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY BAHSETMEDİĞİM DE APAÇIK ORTADA

çok çok çok çok çok uzun süredir gruptaki en büyük şikayet konusu

incehesap gaming gecesi indirimli ürün postlarının bırakın biraz geç onaylanmaasını
en az 12 saat sonra onaylanması

ben yine özetleyeyim ve özetlemeden önce şunu tekrarlayayım

incehesap fanı olduğumuzdan filan bunu söylemiyoruz

ama özellikle adı konulmuş bir indirim gecesi olduğu için bu konudan bahsediyoruz
ve ayrıca
o gece indirimlerindeki bazı ürünlerin fiyatının indirimle alakasının olmadığını yine söyleyeyim
bazı ürünler indirimle uzaktan yakından alakalı değil
ama bazen gayet güzel ürünler olabiliyor

konuya dönelim

incehespa gaming gecesi indirimleri hangi gün

HER HAFTA CUMA

ürünler ve fiyatlar ne zaman açıklanıyor

saat 19 da ürünler tek tek listeleniyor
saat 22 de fiyatlar açıklanıyor

gerek daha fiyat açıklanmadan
arkadaşlar bu ürün nasıl
alınır mı
indirime girecek
kaç olursa alayım ve benzeri cümleler ile kurulmuş postlar

gerek
arkadaşlar şöyle bir hazır sistem gördüm
indirime girecek
alınır mı
nasıl özelleştireyim kaç olursa alayım
ve benzeri postlar

tamam 19:02 de post açtı
19:03 de onaylansın 3 dk ya onaylansın gibi derdimiz yok ta

cumartesi sabahı 10:11 de de onaylanmaz bu postlar

eklibiniz yetişemiyor olabilir
cuma günü akşam saatlerinden itibaren kendini bu platforma çok veremiyor olabilir ama

bu şikayetlerle ilgili muhabbetlerde
gerekirse gruba bu konularda yardım etmek üzere bir kaç kişi alınsın diye bile belirtildi hep

1 değil 2 değil 3 değil 5 değil
onlarca kez
geciken postların altında konuşuldu bu

ama kusura bakmayın
hiç ama hiç umruna takan olmadı grupta bu konuyu

hattaaa şunu söyleyeyim
incehesap saat 19 da ürünler açıklanmaya başlıyor
saat 22 de fiyatlar açıklanıyor
ama postu cumartesi günü onaylanıyor

BU ARALAR VATAN BİLGİSAYAR GECE YARISI ÇOK GÜZEL İNDİRİMLER YAPIYOR
Onun postlarına bakıyoruz
gece yarısı açıklanan ürün
gece yarısı girilen post
anında onaylanıyor

derdiniz firma ile ise belirtin
hiç kimse post açmasın bir daha gaming gecesi ile ilgili

derdimiz yok
yetiişemiyoruz diyorsanız
alınması gereken aksiyon belli

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
141
Sence incehesapla ilgili bir sorunumuz olabilirmi? bizim kanaldaki videoları aktif takip etmiyorsun veya instagramda atılan storiyleri görmedin öncelikle bunu netleştireyim. Uzun yıllardır en yakın ve sevdiğimiz partnerlerden birisi.

Cuma postu onaylama kısmında haklısın geç oluyor ise aksiyon alıp ona göre daha hızlı onaylayalım bunu dikkate alacağım.

Satış vb konularını örnek verdim teknik destek konularını da aslında kast ettim. Grupta yardım etmek üzere birilerini görevlendirme konusu ise bizim gündemimizde değil ilk mesajımda bahsettiğim gibi sorunlar ile ilgili forumda yardım alınmasını bu işler için buranın kullanılmasını istiyoruz.

Forum kültürünün amacı daha önce yaşanmış çözülmüş bir sorunu kullanıcı tekrar tekrar konu açmasın diye ayrıca arama motoru indexinde kolayca ulaşılabilir olduğundan dolayı kullanıyoruz.

Saygılar

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
238
Sence incehesapla ilgili bir sorunumuz olabilirmi? bizim kanaldaki videoları aktif takip etmiyorsun veya instagramda atılan storiyleri görmedin öncelikle bunu netleştireyim. Uzun yıllardır en yakın ve sevdiğimiz partnerlerden birisi.

Cuma postu onaylama kısmında haklısın geç oluyor ise aksiyon alıp ona göre daha hızlı onaylayalım bunu dikkate alacağım.

Satış vb konularını örnek verdim teknik destek konularını da aslında kast ettim. Grupta yardım etmek üzere birilerini görevlendirme konusu ise bizim gündemimizde değil ilk mesajımda bahsettiğim gibi sorunlar ile ilgili forumda yardım alınmasını bu işler için buranın kullanılmasını istiyoruz.

Forum kültürünün amacı daha önce yaşanmış çözülmüş bir sorunu kullanıcı tekrar tekrar konu açmasın diye ayrıca arama motoru indexinde kolayca ulaşılabilir olduğundan dolayı kullanıyoruz.

Saygılar
hocam birşey netleştirmenize

öyle olabilir mi böyle olabilir mi demenize hiç gerek yok

bir çok kişi grupta veryansın edecek şekilde bu konuyu grupta
açılan ürün postlarının altında paylaştı

bizler
forum kültürünü de
etkileşimi de
bilgi alışverişini de
az çok biliyoruz

Bahsettiğimiz konu ile ilgili
yetersiz kalıyorsunuz filan demiyorum

HİÇ AMA HİÇ İLGİLENMİYORSUNUZ

daha konuşulması gereken çok konu var aslında
bir tek facebook grubu hakkında da değil

kanalın açıldığı günden bu yana olan tutumu ile
yakın geçmişten bu güne olan bazı tutumları

sözde her türlü eleştiriye açık olup hiç bir eleştiriyi umursamaması

bu tarz ortamlardaki üsluba çok önem verip üyelerden birinin terbiye sınırlarını aşan tutumları sonrasında engel koyması ama sayfa yetkilisinin birinin üyelerden birine çok rahat küfredebilmesi
bunu dile getirdiğimizde bize bu konuyu bildirin gerekli aksiyonu alalım denmesi ama
hiç bir aksiyon alınmaması

EKSİĞİNİZ ÇOK

HER SAYFANIN HER GRUBUN HER TOPLULUĞUN ELEŞTİRİLECEK YERİ VAR

KİMİSİNİ DÜZ DALARAK ELEŞTİRİYORUZ ÇÜNKÜ BU SAATTEN SONRA O ORTAMLAR O PLATFORMLAR OLMUŞ OLMAMIŞ UMRUMUZDA DEĞİL

SİZLERE DEĞER VERDİĞİMİZ İÇİN BAZEN SERT TE OLSA ELEŞTİRİYORUZ
AMA SİZ DE O UMRUMUZDA OLMAYAN PLATFORMLARLA AYNI KEFEYE GİRECEZ DİYE UĞRAŞIYOR GİBİSİNİZ

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri