Cvp: PC Hocası Forum'a özel ASUS ROG Falchion Klavye 999TL!
Merak ediyorum acaba ne kadar talep olmuş? Fiyatı çok iyiydi çünkü.
Merak ediyorum acaba ne kadar talep olmuş? Fiyatı çok iyiydi çünkü.
bmod' Alıntı:@"selcukaydemir" Şimdi bende geldim aynı soruyu yazmaya, paketlendi olarak sistemde görünüyor ne fatura kesildi ne de kargoya verildi henüz, bekliyoruz bakalım umarım bir sıkıntı olmaz da kısa sürede elimize ulaşır. Genelde yeni bir şey aldığımda aceleciyimdir hatta çoğu teknolojik ürünü anında alabilmek için daha yüksek fiyata gelse de mağazadan almayı tercih ediyorum. Bu ürün oldukça uygun fiyatlı olunca acil ihtiyacım olmasa da almak istedim.
bmod' Alıntı:@"selcukaydemir" Şimdi bende geldim aynı soruyu yazmaya, paketlendi olarak sistemde görünüyor ne fatura kesildi ne de kargoya verildi henüz, bekliyoruz bakalım umarım bir sıkıntı olmaz da kısa sürede elimize ulaşır. Genelde yeni bir şey aldığımda aceleciyimdir hatta çoğu teknolojik ürünü anında alabilmek için daha yüksek fiyata gelse de mağazadan almayı tercih ediyorum. Bu ürün oldukça uygun fiyatlı olunca acil ihtiyacım olmasa da almak istedim.
selcukaydemir' Alıntı:bmod' Alıntı:@"selcukaydemir" Şimdi bende geldim aynı soruyu yazmaya, paketlendi olarak sistemde görünüyor ne fatura kesildi ne de kargoya verildi henüz, bekliyoruz bakalım umarım bir sıkıntı olmaz da kısa sürede elimize ulaşır. Genelde yeni bir şey aldığımda aceleciyimdir hatta çoğu teknolojik ürünü anında alabilmek için daha yüksek fiyata gelse de mağazadan almayı tercih ediyorum. Bu ürün oldukça uygun fiyatlı olunca acil ihtiyacım olmasa da almak istedim.
@"bmod" hocam benim klavye kargoya verildi.
ozkanfe' Alıntı:Merhaba klavyeyi alan arkadaşlardan bilmeyenler için söylemek istedim.Asusun ekipmanını anlat kampanyasıyla 100tl geri iade alabiliyorsunuz.Ben başvurumu yaptım bekliyorum.Fakat başvuru aşamasında iban dışında bıc kodu diye birşey istiyor tam anlamadım kendi bankamın bıc kodunu googledan aratıp yazdım inşallah dogrudur.Başvurunuz alındı çok yakında onaylayacağız diyor.Siz de asus ekipmanını anlat yazıp talepte bulunabilirsiniz ve 899tlye gelmiş oluriyi forumlar.