PC HOCASI GG1 BIOS AYARLARI

Sistem ilk geldiginde ram hızınız 3000mhz olarak ayarlı mıydı?

• Evet benimki 3000mhz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Okank98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc hocası gg1 sistem siparişini verdim kurulu bir şekilde geldi fakat bir iki ufak sorun yaşadım.
Bunlardan biri; sistem 3000mhz ram ile geliyor fakat 3000mhz'de çalışması için bios ayarlarından ram hızını kendimiz ayarlamamız gerekiyor. Ram hızını 3000mhz'ye çektiğimde ayarları kaydedip bilgisayarı yeniden başlatıyorum ama bilgisayar açılmayıp 3 defa kendi kendine resetlenip güvenli moda geçiyor ve ram hızını eski haline getirmeden pc'yi açamıyorum

Sistemi satın aldığım yere 5-6 defa sorunu bildirdim ve son sefer hariç ya gonderdigim biletleri kapattilar ya da sildiler. En son yolladığım bilette "sistemler defalarca kere test ediliyor ve ramler 3000mhz degerinde gonderiliyor eger ram 3000mhz de calismiyorsa bu sizinle alakali bir sorundur" diyip yine konuyu kapattilar

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sisteminizde Ram 2133 olarak mı gözüküyor şuan ? Görev yöneticisinden baktığınızda ne olarak gözüküyor Mhz ?

KS

Okank98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Sisteminizde Ram 2133 olarak mı gözüküyor şuan ? Görev yöneticisinden baktığınızda ne olarak gözüküyor Mhz ?

biosta 2133 görev yöneticisinde 2666 gözüküyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınızın BIOS sürümü güncel değilse guncelleyip deneyin. Sorun hala devam ederse bildirin.

güncel olarak geldiği söylendiği için öyle bir şeye gerek duymadım ama günceller tekrar denerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri