35.000-45.000 TL PC Hocasi-Gg12 Alınırr Mı? Lütfen Fikir Belirtin Benim Için Çok Önemli

HGase

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
r5 7600
Ekran Kartı
7800xt

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
AMD işlemci Nvidia ekran kartı tercih edin. Şuan GG-12 sistem alan arkadaşların ekran kartlarında bir problem olduğunu söyleniyor. O yüzden GG-11 e bakabilirsiniz veya GG-11 özelliklerine benzer başka platformlardan daha ucuza sistem varsa onu tercih edebilirsiniz.

KS

HGase

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD işlemci Nvidia ekran kartı tercih edin. Şuan GG-12 sistem alan arkadaşların ekran kartlarında bir problem olduğunu söyleniyor. O yüzden GG-11 e bakabilirsiniz veya GG-11 özelliklerine benzer başka platformlardan daha ucuza sistem varsa onu tercih edebilirsiniz.

Kim söylüyor hocam ekran kartlarında sorun olduğunu?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172

AMD tamamen sorunsuz bir ekran kartı yapmadan asla almam. Şuan için oyun oynayacaksan işlemcide AMD ekran kartında Nvidia .

KS

HGase

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

AMD tamamen sorunsuz bir ekran kartı yapmadan asla almam. Şuan için oyun oynayacaksan işlemcide AMD ekran kartında Nvidia .

Coil Whine sorunu inanın hiç umrumda değil cızırtı çıkarabilir zararı olmadığı sürece çünkü pc başında sürekli kulaklıkla duruyorum zaten duymam o sesi

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Karar size kalmış. Almadan önce ekran kartında gelen arızalı detaylı olarak internette araştırmadan almayın derim.

KS

HGase

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Karar size kalmış. Almadan önce ekran kartında gelen arızalı detaylı olarak internette araştırmadan almayın derim.

Tamamdır hocam araştıracağım bu arada uyardığınız için çok teşekkürler seslere takıntılı da olabilirdim <3

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Yani o kadar para veriyorsun ve ürünlerde genel kronik arıza meydana geliyor ve amd ve üretici firma bunları piyasaya sürüyor. Ben almazdım . Araştırma yapıp karar vermekte fayda var.

UmutD34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kim söylüyor hocam ekran kartlarında sorun olduğunu?
Ben söylüyorum..araştırırsanız gg12 , g11 gibi sistemlerde çoook coil whine sorunu olduğunu görürsünüz.CW harici kasma donma sorunu yaşayanlar da var..GPU TWEAK III de gpu kullanımı boş masaüstünde bile %100 gözüküyordu.

https://forum.pchocasi.com.tr/konu/...stemini-aldim-ama-coil-whine-sorunsali.89464/

Youtube PCH-GG12 (PC Hocası GG12) videosuna kaç defa konu ile ilgili yorum yaptım her defasında sildiler..Gaming.gen sitesinden PCH-GG12 ürününe kaç defa yorum yaptım hiç yayınlamadılar bunların görsellerinide paylaştım.

Bunlara rağmen gözüm kapalı satın alırım .. kasadan sürekli F-16 kalkış sesleri de gelse .. metalik sivrisinek sesleri de gelse mutlu olurum diyorsanız..sizin tercihiniz..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri