Merhaba, Taner Hoca bir sonraki sistemi için giriş seviyesi olacak demişti. Ne zaman çıkacağı ve donanımları hakkında bir bilgi varmı? Ona göre hazırlık yapacağım. Teşşekür ederim iyi forumlar dilerim
OceanLaB' Alıntı:Selamlar;
Giriş seviye sistemimiz bu hafta sonu değil, diğer hafta sonu hazır olacak inşallah. Ancak parçalar ofise henüz gelmedi. Geldiğinde güncel donanımlar hakkında bilgi vereceğim mutlaka.
Proletarya' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Selamlar;
Giriş seviye sistemimiz bu hafta sonu değil, diğer hafta sonu hazır olacak inşallah. Ancak parçalar ofise henüz gelmedi. Geldiğinde güncel donanımlar hakkında bilgi vereceğim mutlaka.
peki fiyat kesinleşti mi hocam.
OceanLaB' Alıntı:Proletarya' Alıntı:Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Maalesef ürünler bana ulaşmadan oturup konuşmuyoruz. İlk önce parçaları belirliyoruz, ardından video gününe 1 veya 2 gün kala kura bakılıp belirleniyor.
OceanLaB' Alıntı:Proletarya' Alıntı:peki fiyat kesinleşti mi hocam.
Maalesef ürünler bana ulaşmadan oturup konuşmuyoruz. İlk önce parçaları belirliyoruz, ardından video gününe 1 veya 2 gün kala kura bakılıp belirleniyor.
Kerimhan' Alıntı:Hocam açıkçası almıyorum ama hobi oldu sürekli videoları izliyorum dikkatimi çekti full amd ekran kartı dahil bir sistem toplanmadı hiç belki f/p bakımından daha uygun olur tabi siz daha iyi bilirsiniz ama benim kafamda sürekli
"işlemci amd
anakart asrock
ekran kartı asrock & xfx & saphire vs."
böyle çakma nike olan bir sistem dolaşıyor nasıl olur acaba ya![]()
Ramlar falan killstre herşey var ama hiçbirşey yok gibi
![]()
OceanLaB' Alıntı:Kerimhan' Alıntı:Hocam açıkçası almıyorum ama hobi oldu sürekli videoları izliyorum dikkatimi çekti full amd ekran kartı dahil bir sistem toplanmadı hiç belki f/p bakımından daha uygun olur tabi siz daha iyi bilirsiniz ama benim kafamda sürekli
"işlemci amd
anakart asrock
ekran kartı asrock & xfx & saphire vs."
böyle çakma nike olan bir sistem dolaşıyor nasıl olur acaba ya![]()
Ramlar falan killstre herşey var ama hiçbirşey yok gibi
![]()
AMD - AMD sistemlerin yapılamıyor olmasının en büyük sebebi yeterli stok çıkartamıyor firmalar. Genelde NVIDIA GPU var. Yoksa teklif olarak yapmıştım ama olmuyor![]()
playersk' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:AMD - AMD sistemlerin yapılamıyor olmasının en büyük sebebi yeterli stok çıkartamıyor firmalar. Genelde NVIDIA GPU var. Yoksa teklif olarak yapmıştım ama olmuyor![]()
Taner hocam haftaya mı yeni sistem satışa çıkacak?
OceanLaB' Alıntı:playersk' Alıntı:Taner hocam haftaya mı yeni sistem satışa çıkacak?
Yarın bir sistemim var hocam, sonra Mart ayının 1-10 arasında giriş seviye sistemim yayında olacak.
theory of a dead man' Alıntı:Teşekkürler forumda paylaşıldı mı? Maalesef haberim olmadı ve artmış fiyat zaten. Neyse ben YouTube kanalını takip edeyim foruma baktım sadece.