Türkiye geneli mi diyorsunuz yoksa yaşadığınız şehir için mi?izmirdeki bayi öyle dedi bilmiyorum
Maalesef stoklar 0 ikinci elde 25 30k arası satıyorlarDurumlar ne almak istiyorum da 11 ağustosta kaçırdım maalesef evde değildim
İyi bari ordaki abi bana cumartesi 1 hafta ver demisti yani cumartesiye kadar olacak demiştiStok olmadığı için bilgisayarını alamayanlarin küçük kısmı Çarşamba büyük kısmı ise cuma günü alabilecek sistemlerini sanırım
12 Ağustos sabahı da mı evde değildin veya öğleniDurumlar ne almak istiyorum da 11 ağustosta kaçırdım maalesef evde değildim
Banada öyle dediler aradımda bunu dedilerİyi bari ordaki abi bana cumartesi 1 hafta ver demisti yani cumartesiye kadar olacak demişti
En ucuz 19k ya satan varMaalesef stoklar 0 ikinci elde 25 30k arası satıyorlar
Ordaki abi kankam sayılır ya ariycak beni sıkıntı ya sokma dedim rahatça yap dedim gelince acele falan etme dedim ister 1 hafta ister 2 hafta dedim şimdi acele ederse sorun olabilir gerek yok o yüzdenBanada öyle dediler aradımda bunu dediler
Youtbededki videonun yorumlarinda yeni olanları okudumda çoğu kişi videodaki gibi FPS vermiyor dediEn ucuz 19k ya satan var
Fikrim yok bakarım az sonra asıl videodan fazla vermesi gerek çünkü bu sistemi alanların çoğu 1080p de kullanicak videodaki 2400p 2k yani kısacası yalan söylüyorlarYoutbededki videonun yorumlarinda yeni olanları okudumda çoğu kişi videodaki gibi FPS vermiyor dedi
Benden önce alırsan söylesene bir kaç birşey var onu soyluycem sana yaYoutbededki videonun yorumlarinda yeni olanları okudumda çoğu kişi videodaki gibi FPS vermiyor dedi
Ben Max yarın alırım çünkü aldığım mağazada ilk sipariş benimFikrim yok bakarım az sonra asıl videodan fazla vermesi gerek çünkü bu sistemi alanların çoğu 1080p de kullanicak videodaki 2400p 2k yani kısacası yalan söylüyorlar
Benden önce alırsan söylesene bir kaç birşey var onu soyluycem sana ya
Cuma mı verdin cumartesi mi siparişi ben cumartesi sipariş verdim yazarsın bana alınca monitörün neydi senin birde ben cumartesi ararım ya ne durumda diye kasaBen Max yarın alırım çünkü aldığım mağazada ilk sipariş benim
Cumartesi saat 10.12 de verdim monitörüm o eski olan haylaCuma mı verdin cumartesi mi siparişi ben cumartesi sipariş verdim yazarsın bana alınca monitörün neydi senin birde ben cumartesi ararım ya ne durumda diye kasa
Eski derken he şu 60hz olan mı hdmi ile bağlamaya çalıştığınCumartesi saat 10.12 de verdim monitörüm o eski olan hayla
Aynen tam olarak oEski derken he şu 60hz olan mı hdmi ile bağlamaya çalıştığın
Para biriktir biraz da sana monitör önereyim veya benimkinin aynısını alırsın aynı sistem dizmiş oluruz benim monitör msi g2412 170hz overclock overclocksuz 165hzAynen tam olarak o
Onu alcm zatnnPara biriktir biraz da sana monitör önereyim veya benimkinin aynısını alırsın aynı sistem dizmiş oluruz benim monitör msi g2412 170hz overclock overclocksuz 165hz
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
İyi o zaman biraz para biriktirirsinOnu alcm zatnn