yüksek çözünürlükte darboğaz yaşamıyorumHocam o sistem ne 3090 ti+ 12100f
yüksek çözünürlükte darboğaz yaşamıyorumHocam o sistem ne 3090 ti+ 12100f
2.el den suphe duymuyorssn 3080li toplarsin suanki alacagin 3070i geride birakan bir kartSistemi kaçırdık sürünüyoruz şimdi dünkü incehesap indirimlerinde de kasalar berbattı almadım frisby kasa psu koymuşlar valla bahtımızda yok herhalde 20 bin lira cebimizde eriyip gidiyor
18000 di 32gb ram yapıp 19000 e aldimKaç tl ki o sistem
Sistemin linkini attın hocam isteyen varda18000 di 32gb ram yapıp 19000 e aldim
Stok yok hocam atayim yinede amaSistemin linkini attın hocam isteyen varda
Hocam 2bin tl daha katın rtx4060ti alsaydınızStok yok hocam atayim yinede ama
INTEL I5 12400F - GIGABYTE RTX 3070 GAMINGOC - H610M H V2-ADATA 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - GIGABYTE RTX 3070 GAMINGOC - H610M H V2-ADATA 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben sistem değiştirmiştim yani önceden aldığım hazır olmayan sistemi bununla değişmiştim daha hazır olmamıştı Taner hocam bu sistemi çıkardı direkt buna uçtum ve 3070>=4060 Ti dlss girerse araya 4060 Ti>3070Hocam 2bin tl daha katın rtx4060ti alsaydınız
Pc hocasından bu hafta bi sistem gelir mi sence beklemeli miyim 20 bin kasa 5 bin monitör bütçem var dediğim gibi kasayı aldığım zaman monitörü sipariş edecem erken sipariş etmiyorum olur da bi sorun çıkar veya erken söyleyip garantiden vakit düşmesin diye aynı gün siparişi vermek istiyorum da dediğim gibi acaba beklemeli miyim sanırım henüz yeni sistem haberi yok amaBen sistem değiştirmiştim yani önceden aldığım hazır olmayan sistemi bununla değişmiştim daha hazır olmamıştı Taner hocam bu sistemi çıkardı direkt buna uçtum ve 3070>=4060 Ti dlss girerse araya 4060 Ti>3070
Fikrim yok şuan sistem gözükmüyorPc hocasından bu hafta bi sistem gelir mi sence beklemeli miyim 20 bin kasa 5 bin monitör bütçem var dediğim gibi kasayı aldığım zaman monitörü sipariş edecem erken sipariş etmiyorum olur da bi sorun çıkar veya erken söyleyip garantiden vakit düşmesin diye aynı gün siparişi vermek istiyorum da dediğim gibi acaba beklemeli miyim sanırım henüz yeni sistem haberi yok ama
Stok olsa ışınlanırım alırım .)Bu arada gittim vatana kablolamayı eksik yapmışım tahmin ettiğim gibi.
BIOS' un güncel olmama ihtimali var mı diye sordum, öyle bir problem olmayacağını söyledi çünkü aynı sistemi orada kurmuş bir sıkıntı olmamış.
Not:
PCHGOAT sistemi için konuşuyorum.
Kasa herşey kutular hazır baktım yemek yiyip alicam kasayı eve gecicemFikrim yok şuan sistem gözükmüyor
Kasa hazırlanmis almaya gidicem
Ne güzel hayırlı olsunKasa herşey kutular hazır baktım yemek yiyip alicam kasayı eve gecicem
Kasadaki arkadaşta çok iyi almışsın şuan sadece ekran kartı 20k diyor. Stok zaten 5 saat içerisinde bitmiş benim gittiğim yerdeStok olsa ışınlanırım alırım .)
Kasadaki arkadaşta çok iyi almışsın derken anlamadım henüz bir şey almadım 7 senelik pcyle devam ediyorumKasadaki arkadaşta çok iyi almışsın şuan sadece ekran kartı 20k diyor. Stok zaten 5 saat içerisinde bitmiş benim gittiğim yerde![]()
Aldim Eve geciyooom @Sahuraka @Greewe_Greew @Lory @Kürşat KütükçüNe güzel hayırlı olsunbiz de hala sürünüyoz işte 20 bin lirayla
![]()
Hadi canım hayırlı olsun güle güle kullan çok sevindim senin adına
Hayırlı olsun
Teşekkürler abimmHadi canım hayırlı olsun güle güle kullan çok sevindim senin adına
TeşekkürlerHayırlı olsun![]()
Ben bu gsync nerden açıcam win 11Hayırlı olsun![]()