- Tepki
- 789
Monitörden freesync açacaksın sonra Nvidia denetim masasından gsync açtım mı tamamdır.Teşekkürler abimm
Teşekkürler
Ben bu gsync nerden açıcam win 11
Monitörden freesync açacaksın sonra Nvidia denetim masasından gsync açtım mı tamamdır.Teşekkürler abimm
Teşekkürler
Ben bu gsync nerden açıcam win 11
Anakartın işlemci desteğine bakarsanız 12400 13400 stok firmware'de destekliyor. Kendim 13400 kurdum, sıkıntısız update'siz açıldı. Sadece DP portta sorun olacak ki görüntü gelmediğinde tak çıkar yapıyorum geliyor. Bi ara gideceğim Vatan'a bu sorun için.13.nesil işlemci aldıysanız bioslar güncel değil bios güncellemeniz gerek.
Nvidia denetim masası yok geforce experience varMonitörden freesync açacaksın sonra Nvidia denetim masasından gsync açtım mı tamamdır.
Bende hiç biri yok kral sistemde mukemmel sistemGürültü problemi de görüntü problemi de ikisi de var bende.
Buldum tamam ee napicam burdaMonitörden freesync açacaksın sonra Nvidia denetim masasından gsync açtım mı tamamdır.
Monitörün ayarlarından freesync açman gerek.Nvidia denetim masası yok geforce experience var
Sağ tık yapiyom cikmiyo
Bende hiç biri yok kral sistemde mukemmel sistem
Buldum tamam ee napicam burda
Eeg
Video atar mısın hocam karşılaştırayım bende.Nvidia denetim masası yok geforce experience var
Sağ tık yapiyom cikmiyo
Bende hiç biri yok kral sistemde mukemmel sistem
Buldum tamam ee napicam burda
Eeg
hayırlı olsun
Teşekkürlerhayırlı olsun
Açtım onu taamamMonitörün ayarlarından freesync açman gerek.
Ölü piksel, glow ve ghosting testini yap mutlaka.Teşekkürler
Açtım onu taamam
Vatandan ben alırken bios güncellemeden 13.nesil çalışmaz dediler.Anakartın işlemci desteğine bakarsanız 12400 13400 stok firmware'de destekliyor. Kendim 13400 kurdum, sıkıntısız update'siz açıldı. Sadece DP portta sorun olacak ki görüntü gelmediğinde tak çıkar yapıyorum geliyor. Bi ara gideceğim Vatan'a bu sorun için.
Ölü pixel yok ghosting yok glow u bilmiyodum ona bakicam simdiÖlü piksel, glow ve ghosting testini yap mutlaka.
Hocam basitti o sorsaydiniz keşke geforce experience var ordan yapiliyorBen 5 saat ugraştım buldum ekran kartının driverini güncelledim düzeldi
Soru sordum yazan olmadı ekrana görüntü gelmiyor zatenHocam basitti o sorsaydiniz keşke geforce experience var ordan yapiliyor