- Tepki
- 1
Selamlar, @OceanLaB abim sayesinde 10 yıllık hasret bitti ve pc hocası goat v2'yi satın aldım.Şu an hâla elimde değil Pc ama hazır olur bugün yarın herhalde.
Birkaç sorum var sizlere;
1- Monitörüm yok ve max 4k bütçem var.Ve almak istediğim monitörün IPS panel olmasını istiyorum. Şöyle bir şey buldum;
www.ebrarbilgisayar.com
Önerir misiniz veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitör var mıdır ?
2- HDMI kablosu ile ilgili birkaç öneriye ihtiyacım var.
3- Son olarak klavye, mouse ve mousepad önerisine ihtiyacım var. Klavye ve mouse için ayrı ayrı 1k bütçe ayarlayabilirim ve mümkünse daha uyguna f/p önerir misiniz ?
Birkaç sorum var sizlere;
1- Monitörüm yok ve max 4k bütçem var.Ve almak istediğim monitörün IPS panel olmasını istiyorum. Şöyle bir şey buldum;
Acer Nitro VG240Y S 23.8 1920x1080 165Hz 1ms (VRB) HDMI DP HDR10 IPS Monitör UM-QV0EE-S01 | Ebrar Bilgisayar
Acer Nitro VG240Y S 23.8 1920x1080 165Hz 1ms (VRB) HDMI DP HDR10 IPS Monitör UM-QV0EE-S01 en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Acer UM-QV0EE-S01 teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.
2- HDMI kablosu ile ilgili birkaç öneriye ihtiyacım var.
3- Son olarak klavye, mouse ve mousepad önerisine ihtiyacım var. Klavye ve mouse için ayrı ayrı 1k bütçe ayarlayabilirim ve mümkünse daha uyguna f/p önerir misiniz ?