PC Hocası Goat V2 Yardım!

Miroglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar, @OceanLaB abim sayesinde 10 yıllık hasret bitti ve pc hocası goat v2'yi satın aldım.Şu an hâla elimde değil Pc ama hazır olur bugün yarın herhalde.

Birkaç sorum var sizlere;
1- Monitörüm yok ve max 4k bütçem var.Ve almak istediğim monitörün IPS panel olmasını istiyorum. Şöyle bir şey buldum;
Önerir misiniz veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitör var mıdır ?

2- HDMI kablosu ile ilgili birkaç öneriye ihtiyacım var.

3- Son olarak klavye, mouse ve mousepad önerisine ihtiyacım var. Klavye ve mouse için ayrı ayrı 1k bütçe ayarlayabilirim ve mümkünse daha uyguna f/p önerir misiniz ?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamlar, @OceanLaB abim sayesinde 10 yıllık hasret bitti ve pc hocası goat v2'yi satın aldım.Şu an hâla elimde değil Pc ama hazır olur bugün yarın herhalde.

Birkaç sorum var sizlere;
1- Monitörüm yok ve max 4k bütçem var.Ve almak istediğim monitörün IPS panel olmasını istiyorum. Şöyle bir şey buldum;
Önerir misiniz veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitör var mıdır ?

2- HDMI kablosu ile ilgili birkaç öneriye ihtiyacım var.

3- Son olarak klavye, mouse ve mousepad önerisine ihtiyacım var. Klavye ve mouse için ayrı ayrı 1k bütçe ayarlayabilirim ve mümkünse daha uyguna f/p önerir misiniz ?

@Lory @Greewe_Greew

KS

Miroglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Asus ve acer arasında çok fark var mıdır ?

KS

Miroglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İki markanın da farklı segmentlerde Fp ve kalite ürünleri mevcut uzun yıllardır ASUS kullandığım için önerim de o yönde olur.
Tavsiyen için teşekkürler .max 4k bütçem olduğundan dolayı ona uygun bir IPS panelli bir monitör arıyorum eğer asusun bu fiyat aralığında istediğim özelliklerdeki modeli varsa ne âla benim için. Senin önerin varsa bakmak isterim.

Mert Smoke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Tavsiyen için teşekkürler .max 4k bütçem olduğundan dolayı ona uygun bir IPS panelli bir monitör arıyorum eğer asusun bu fiyat aralığında istediğim özelliklerdeki modeli varsa ne âla benim için. Senin önerin varsa bakmak isterim.
4.5k Yapabilirsen G2412 güzel diyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri