PC Hocası Hakkında Bilgi (22 Ağustos 2022)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Dostlar,

İlk önce çok merak ettim uzun zamandır soracağım deyip unuttuğum bir konu var.

PC Hocası gibi çoğu sitelerde veya Youtube kanalarında çoğu insanlar '' Ekran kartı , Ram , İşlemci V. B '' Bileşenleri cebinden ödediklerini dile getiriyorlar..

@OceanLaB Sorum Size Ve @ugur.gozaydin Uğur Hocama Sizde Yeri Gelince Cebinizden '' Ekran Kartı , Ram V.B '' Birleşenleri Ödüyor Musunuz? Yoksa Bir Sponsorunuz Tarafından Karşılanıyor Mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
O kanallarında hiçbiri vermiyordur pc hocası da o kanallar reklam yapmak için söylüyordur bakın biz iyi insanız diye şimdi mesela pc kolik hector sisteminden maks 20 30 tane satacakkem fiyati 5 6 k düşürüp 500 tane satıyor zaten burda site karlı e otomatik site ödüyor parasını videodan kazanılan para pc hocasına ayrıca pckolik ile para hakkında anlaşma yapılıyorsa o anlaşmadan kazandıkları parayıda pc hocası kazanıyor iki tarafta para kazanıyor kısaca

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
O kanallarında hiçbiri vermiyordur pc hocası da o kanallar reklam yapmak için söylüyordur bakın biz iyi insanız diye şimdi mesela pc kolik hector sisteminden maks 20 30 tane satacakkem fiyati 5 6 k düşürüp 500 tane satıyor zaten burda site karlı e otomatik site ödüyor parasını videodan kazanılan para pc hocasına ayrıca pckolik ile para hakkında anlaşma yapılıyorsa o anlaşmadan kazandıkları parayıda pc hocası kazanıyor iki tarafta para kazanıyor kısaca
Kardeşim O Zaman Bu Cebimizden Çıkıyor Demesi Yalan Dimi?

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Kardeşim O Zaman Bu Cebimizden Çıkıyor Demesi Yalan Dimi?
Yüksek ihtimal hocam adam niye cebinden versin o kendini acındırmak ha diyelim cebinden veriyor o parayı tek videodan kolay kolay çıkarıyor birdaha şöyle söylim hocam şimdi normalde bir kanal bir videoda 50k izlenip 50tl kazanıyorsa bir firmada bir sistemden 20 tane satıp 500tl kazanıyorsa kanal ve firma anlaşıyorlar firma diyorki 5 6 k düşüreyim videosunu çek kanal videosunu çekince 500k izlenip 5000tl kazanıyor e firmada 20 tane satcağına 500 tane satıp 50000tl kazanıyor hocam
(meblaları örnek verdim normalde tabikide daha fazla)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhaba ! İlk Önce Çok Merek Ettim Uzun Zamandır Soracağım Deyip Unuttuğum Bir Konu Var.

PC Hocası Gibi Çoğu Sitelerde Veya Youtube Kanalarında Çoğu İnanlar '' Ekran Kartı , Ram , İşlemci V. B '' Birleşenleri Cebinden Ödediklerini Dile Getiriyorlar..

@OceanLaB Sorum Size Ve @ugur.gozaydin Uğur Hocama Sizde Yeri Gelince Cebinizden '' Ekran Kartı , Ram V.B '' Birleşenleri Ödüyor Musunuz? Yoksa Bir Sponsorunuz Tarafından Karşılanıyor Mu?
Ben tahminimce şöyle düşünüyorum, milyonluk kanallar 5 kuruş vermiyordur zaten kaz tavuk mantığı ile sponsorlar ikiletmez bile, ama kanal emektar daha az kitleye sahipse sadece reklam amaçlı gönderir (uygun fiyat ürünleri) zaten pahalı olanları da geri istiyorlardır diye düşünüyorum hocam. Büyük kanalların cebimden kastı, kırk yılda bir ufak bir şey eksik olur sponsor için vakit olmaz da alıp dillendirir. Şahsi görüşüm bu yönde Pchocası kanalı zaten emektar kesimden yanlış anlaşılmasın büyük şeylerin bolluk bereketlik içinde geldiğini düşünmüyorum.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Ben tahminimce şöyle düşünüyorum, milyonluk kanallar 5 kuruş vermiyordur zaten kaz tavuk mantığı ile sponsorlar ikiletmez bile, ama kanal emektar daha az kitleye sahipse sadece reklam amaçlı gönderir (uygun fiyat ürünleri) zaten pahalı olanları da geri istiyorlardır diye düşünüyorum hocam. Büyük kanalların cebimden kastı, kırk yılda bir ufak bir şey eksik olur sponsor için vakit olmaz da alıp dillendirir. Şahsi görüşüm bu yönde Pchocası kanalı zaten emektar kesimden yanlış anlaşılmasın büyük şeylerin bolluk bereketlik içinde geldiğini düşünmüyorum
Hocam cebimden verdim diyen adam yaptığı iyiliği gözümüze sokup daha çok reklam yapmaya çalışan kanaldıe zaten pc hocası kesinlikle böyle birşey yapmaz He derseki verdim eyvallah derim çünkü adam emek veriyor mesela diğer kanallardan da sirkeli 13k-17k bandında yaparken pc hocası 6kye bile çıkarıyor 10k indirdiği oluyor büyük emekler veriliyor

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam cebimden verdim diyen adam yaptığı iyiliği gözümüze sokup daha çok reklam yapmaya çalışan kanaldıe zaten pc hocası kesinlikle böyle birşey yapmaz He derseki verdim eyvallah derim çünkü adam emek veriyor mesela diğer kanallardan da sirkeli 13k-17k bandında yaparken pc hocası 6kye bile çıkarıyor 10k indirdiği oluyor büyük emekler veriliyor
Eskiden makas iyiydi ama fiyatlara oranla onlar da haklı olarak daha az farkla sistem çıkarmak zorunda kalıyorlar. Büyük kanallar da dediğiniz gibi işin drama boyutunda çoğunun samimiyetine güvenmiyorum açıkçası.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Eskiden makas iyiydi ama fiyatlara oranla onlar da haklı olarak daha az farkla sistem çıkarmak zorunda kalıyorlar. Büyük kanallar da dediğiniz gibi işin drama boyutunda çoğunun samimiyetine güvenmiyorum açıkçası.
Pc hocası rahat hocam her ne kadar anlaşmasıda olsa diyor şu işlemci yetersiz ana kart böyle ona göre alıyorsun elinden geldiği kadarda stok veriyor ah şu dolar olmasa ne sistemler çıkacak

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Pc hocası rahat hocam her ne kadar anlaşmasıda olsa diyor şu işlemci yetersiz ana kart böyle ona göre alıyorsun elinden geldiği kadarda stok veriyor ah şu dolar olmasa ne sistemler çıkacak
Bahsettiğim samimiyet olayı o hocam zaten, çıkar düşünmeyen bir avuç insan kaldı ortada, özellikle online ortamda.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bahsettiğim samimiyet olayı o hocam zaten, çıkar düşünmeyen bir avuç insan kaldı ortada, özellikle online ortamda.
Vallahi öyle hocam şimdi diğer kanalların yaptığı şeylerden bahsetmek istemiyorum ama bir pc hocası var benim bildiğim amacı bizleri sevindirmek sevindirirken helalinden parasını kazanmak

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Şöyle izah edeyim;

Markalardan gelen tüm ürünler markalara geri iade edilir. Bizde kaldığı ürün sayısı nadir oluyor. Eğer ihtiyacımız varsa, markadan "şu ürünü bizde bırakır mısınız?" diye sorunca, diyelim ki ürünün piyasa fiyatı 10.000 TL. Bizden o fiyat için video inceleme adedi istiyorlar.

10K paraya xx video çekin sizde kalsın gibi. Klavye mouse geldiği zamanlarda da genelde bizde kalıyor üst segment değilse. Fiyat şiştikçe, ürünlerin sizde kalma skalası azalıyor.

• Edit: Sponsorumuz yok. İş birliği yapıyoruz tüm firmalarla. Mesela Gigabyte'dan yeni monitör geldi en son onu inceledim. Benden alıp başka medyaya gönderecekler. Piyasada ürünler bu şekilde dönüyor çoğunlukla.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Şöyle izah edeyim;

Markalardan gelen tüm ürünler markalara geri iade edilir. Bizde kaldığı ürün sayısı nadir oluyor. Eğer ihtiyacımız varsa, markadan "şu ürünü bizde bırakır mısınız?" diye sorunca, diyelim ki ürünün piyasa fiyatı 10.000 TL. Bizden o fiyat için video inceleme adedi istiyorlar.

10K paraya xx video çekin sizde kalsın gibi. Klavye mouse geldiği zamanlarda da genelde bizde kalıyor üst segment değilse. Fiyat şiştikçe, ürünleri sizde kalma skalası azalıyor.
Hocam sizin gibi açık sözlüler yok işte herkesin işi gücü kendini acındırma olmuş

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Hocam sizin gibi açık sözlüler yok işte herkesin işi gücü kendini acındırma olmuş

Estağfirullah. Biz hem donanım hem de yazılım şirketiyiz. Ticaret yapıyoruz işin sonunda. Ay sonu herkesin maaşı ödenecek, sigortalar yatacak, yemek masrafları çıkacak, yol paraları çıkacak, vergiler ödenecek derken yüklü giderler oluşuyor.

Dışarıdan genelde bakınca bu izlenim var gibi. "Adamlara bir sürü ürün geliyor. Ayda 10 video çekse, 10 ürün kalsa, bu 10 ürünün toplam bedeli 60 bin TL olsa, ooo güzel para. İyi kazanıyor bunlarda" düşünceleri hakim. Fakat öyle bir durum söz konusu değil :D

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Estağfirullah. Biz hem donanım hem de yazılım şirketiyiz. Ticaret yapıyoruz işin sonunda. Ay sonu herkesin maaşı ödenecek, sigortalar yatacak, yemek masrafları çıkacak, yol paraları çıkacak, vergiler ödenecek derken yüklü giderler oluşuyor.

Dışarıdan genelde bakınca bu izlenim var gibi. "Adamlara bir sürü ürün geliyor. Ayda 10 video çekse, 10 ürün kalsa, bu 10 ürünün toplam bedeli 60 bin TL olsa, ooo güzel para. İyi kazanıyor bunlarda" düşünceleri hakim. Fakat öyle bir durum söz konusu değil :D
Yok be hocam firma ürünü veririm zaten msi kasa videosunun sonunda söylüyorsunuz keşke kalsa bu canavar ama ne yazikki emanet diye :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri