PC Hocası Hazır Sistem

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Böyle bir sistem tekrar gelir mi acaba lütfen bakabilir misiniz yanlıs yere mi konu yazdım bilmiyorum ama bu sistemi alacaktım bi baktım zamlanmış cok üzüldüm param yetmiyordu maaşımon yatmasını bekliyordum hemde tam araştırayım derken zamlandı tekrar gelir mi acaba ya da indiirime girer mi eski fiyatı gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241130_214920_Chrome.jpg
    Screenshot_20241130_214920_Chrome.jpg
    457.5 KB · Görüntüleme: 34

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Önümüz yılbaşı artık herşey kademeli olarak zamlanır. Yeni yıl indirimi falan görürsen cüzi miktar bile olsa al 2025 çok kötü geçecek.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Önümüz yılbaşı artık herşey kademeli olarak zamlanır. Yeni yıl indirimi falan görürsen cüzi miktar bile olsa al 2025 çok kötü geçecek.
Bu sistem tam benim istedigim gibiydi monitörüm falan herşey hazırdı 6 ay sonra tekrar pclere bakarken cıktı karşıma emin olayım derken pahalandı en mantıklı bu sistem gibi geldi belki bi anda düşer diye bekliyorum

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Bu sistem tam benim istedigim gibiydi monitörüm falan herşey hazırdı 6 ay sonra tekrar pclere bakarken cıktı karşıma emin olayım derken pahalandı en mantıklı bu sistem gibi geldi belki bi anda düşer diye bekliyorum
2025e kadar alacaksan denk getirip almanı öneririm yoksa pişman olursunuz. Elinizdeki paranın hiç bir değeri kalmaz 2025de

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2025e kadar alacaksan denk getirip almanı öneririm yoksa pişman olursunuz. Elinizdeki paranın hiç bir değeri kalmaz 2025de
Peki ya bu sistemi almak hala mantıklı mı 38 biraz pahalı geliyor 34e almak varken kaçırdım o fırsatı illa bunu istememin sebebi tam istedigim o yüzden

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
4070 çok kırpılmış bir kart ben önermem zaten araştırıp 4070s olan bı sisteme yanaşmak daha mantıklı olur.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Bekleyim yani degil mi yıl başına kadar bi sistem gelir herhalde

Ama birde bütçem 35 38 gibi birşey o yüzden yani
Hazır sistem tanıtan bütün kanalları takip edip bildirim açmanızı öneririm.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hazır sistem tanıtan bütün kanalları takip edip bildirim açmanızı öneririm.
Tamamdır teşekkür ederim hepsininki açık inşallah istedigim fiyatta bulurum yoksa baya perişan olacagım oldum zaten bu sistemi kaçırdıgım icin ama sistem alamazsam yılbaşına kadar bu iş yatacak gibi inşallah yatmaz cok istiyorum

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Bu ay içinde son bi' fırsat ya olur ya olmaz. Ocak'tan itibaren her şeye yine kat kat zam gelecek, maalesef bu ülkenin olayı bu. Her geçen yıl alım gücü daha da düşüyor. O yüzden her şeyi çok araştıran biri olarak zaman zaman ben de bazı fırsatları kaçırıyorum. TR'de bugün aldığın terlik bile kardır!

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu ay içinde son bi' fırsat ya olur ya olmaz. Ocak'tan itibaren her şeye yine kat kat zam gelecek, maalesef bu ülkenin olayı bu. Her geçen yıl alım gücü daha da düşüyor. O yüzden her şeyi çok araştıran biri olarak zaman zaman ben de bazı fırsatları kaçırıyorum. TR'de bugün aldığın terlik bile kardır!
Bunu kaçırdıgım icin cok üzüldüm cünkü yıl başına yaklaştık tam parayı ayarlanmıştım pahalandı sistem bundan sonra gelmeside zor evet yine alamayacağım galiba

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Bunu kaçırdıgım icin cok üzüldüm cünkü yıl başına yaklaştık tam parayı ayarlanmıştım pahalandı sistem bundan sonra gelmeside zor evet yine alamayacağım galiba
Ne diyelim, bu ülkeyi bu duruma sürükleyenler gelecek nesillerin her alanda umutlarını ufak ufak bitiriyorlar. Umarım daha güzel yarınlar görür ve daha iyi yıllar yaşarız, fakat realist baktığımız zaman kısa vadede çok da gerçekleşecek gibi görünmüyor.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Ne diyelim, bu ülkeyi bu duruma sürükleyenler gelecek nesillerin her alanda umutlarını ufak ufak bitiriyorlar. Umarım daha güzel yarınlar görür ve daha iyi yıllar yaşarız, fakat realist baktığımız zaman kısa vadede çok da gerçekleşecek gibi görünmüyor.
Sadece kısa vade değil herşey 10/10 gitse bile düzelmek 10 sene sürer zaten yaş geçer iş biter çocuklarımız iyi yaşasın yeter kıvamında bir ülke artık. Türkiyeden ümitli olmamak lazım.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Valla abi çalışıyorum cıraklık okulunda babamın dükkanında sadece devletin verdigi maaş ile birikim yapıyorum bari hayal ettigim pcyi alayım dedim int kafelere gidip duruyordum hergün hayalimdi inşallah bir gün alacagım hayırlı akşamlar hepinize

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Valla abi çalışıyorum cıraklık okulunda babamın dükkanında sadece devletin verdigi maaş ile birikim yapıyorum bari hayal ettigim pcyi alayım dedim int kafelere gidip duruyordum hergün hayalimdi inşallah bir gün alacagım hayırlı akşamlar hepinize
Sorun da işte çok kolay elde etmen gereken şeyin, bu kadar zor bir hal alması, bana kalırsa sene bitmeden aklına yatan makul bir sistem alıp geç. Çünkü biriktirmeye çalıştığın para, her geçen gün alım gücünü daha da kaybediyor. Sağlıcakla...

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
her şer de bi hayır vardır hocam.üzülmeyin boşuna elinizde değildi

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu sisteme bir bakın derim
Hocam benim rahat 35 30 civarı bi param var az üstünede cıkabilirim ama ben birde bu ekran kartını istemiyorum nvidianınkini istiyorum 4070 falan

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu sisteme bir bakın derim
Hocam benim attıgım sistemi şuan 39a almak mantıklı mı

Sadece kısa vade değil herşey 10/10 gitse bile düzelmek 10 sene sürer zaten yaş geçer iş biter çocuklarımız iyi yaşasın yeter kıvamında bir ülke artık. Türkiyeden ümitli olmamak lazım.
Abi tekrar bi soru soracam benim attıgım sistemi 39a almak mantıklı mı alacamda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri