PC Hocası Hazır Sistem

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3
Hocam benim attıgım sistemi şuan 39a almak mantıklı mı

Abi tekrar bi soru soracam benim attıgım sistemi 39a almak mantıklı mı alacamda
bence 39 a daha güzel siatemler gelebilir yinede karar sizin herşey olabilir fiyatlar uçadabilir düşedebilir bi miktar

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bence 39 a daha güzel siatemler gelebilir yinede karar sizin herşey olabilir fiyatlar uçadabilir düşedebilir bi miktar
Abi sanki bana bu fiyata iyi gibi geldi de keşke artmasaydı cok iyiydi fiyatların daha cok uçmasından korkuyorum

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
iki sistemde ddr5 .( intel işlemcilerdeki oksitlenme problemleri vardı son durum nedir bilmiyorum.) AMD-Nvidia ikilisi olur. Yada bekle biraz daha bir f/p hazır sistem denk getirmeye bak getirirsende onu al. Belki yılın son f/p sistemi olur diye çıkarırlar.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
iki sistemde ddr5 .( intel işlemcilerdeki oksitlenme problemleri vardı son durum nedir bilmiyorum.) AMD-Nvidia ikilisi olur. Yada bekle biraz daha bir f/p hazır sistem denk getirmeye bak getirirsende onu al. Belki yılın son f/p sistemi olur diye çıkarırlar.
Hocam ben zaten ilk baştakini almaya çalışıyorum indirime girsede alsam diye bekliyorum o intel probleminide biliyorum amd nvidia ikilisini olan bir sistem alacagım

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Hocam ben zaten ilk baştakini almaya çalışıyorum indirime girsede alsam diye bekliyorum o intel probleminide biliyorum amd nvidia ikilisini olan bir sistem alacagım
Araştır bak hazır sistem paylaşan yayıncıları takip et bir sistem gelirse karşılaştır parça ve fiyat yönünden hangisi iyi olursa onu al.

Son düzenleme:
KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Araştır bak hazır sistem yapılaşan yayıncıları takip et bir sistem gelirse karşılaştır parça ve fiyat yönünden hangisi iyi olursa onu al.
Gelir mi gelmez mi ondan korkuyorum bu sistemi 39a alsammı ki gelmezse

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Gelir mi gelmez mi ondan korkuyorum bu sistemi 39a alsammı ki gelmezse
Bilemem gelir derim gelmez . Gelmez derim gelir şans bu . Yüksek ihtimalle gelir diye tahmin ediyorum ama tahmin tutar tutmaz bilemem .1-2 gün araştır bak gelmez ise bu sistemi al . Riske atmayayım direk alayım diyorsanda al.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilemem gelir derim gelmez . Gelmez derim gelir şans bu . Yüksek ihtimalle gelir diye tahmin ediyorum ama tahmin tutar tutmaz bilemem .1-2 gün araştır bak gelmez ise bu sistemi al . Riske atmayayım direk alayım diyorsanda al.
Bekleme tarafındayım ama istedigim sistem gelmeyip bu sistemde pahalanırsa sıkıntı bu sistem indiirme girer mi acaba onu bekliyorum bu sistemi istiyorum

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Bekleme tarafındayım ama istedigim sistem gelmeyip bu sistemde pahalanırsa sıkıntı bu sistem indiirme girer mi acaba onu bekliyorum bu sistemi istiyorum
Yani şöyle oluyor pc hocası sistemler genelde stok belirleniyor stok bitene kadar örnek 36k stok bitince 40 k oluyor . Çıkan bir sistemde indirim olacağını pek zannetmiyorum.Yeni bir sistem çıkar onu bilemem.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani şöyle oluyor pc hocası sistemler genelde stok belirleniyor stok bitene kadar örnek 36k stok bitince 40 k oluyor . Çıkan bir sistemde indirim olacağını pek zannetmiyorum.Yeni bir sistem çıkar onu bilemem.
Ha doğru tüh ya ooof neyse inşallah istedigim gibi gelir cok kötü oldu bu

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam benim attıgım sistemi şuan 39a almak mantıklı mı

Abi tekrar bi soru soracam benim attıgım sistemi 39a almak mantıklı mı alacamda

Önümüz yılbaşı artık herşey kademeli olarak zamlanır. Yeni yıl indirimi falan görürsen cüzi miktar bile olsa al 2025 çok kötü geçecek.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5758...r437i4yds0ycmoKahE_aem_uwWWxKW6TZlj_JDCxNaXTAHocam bu sistem alınır mı yeni düştü galaxa güvenli miyim

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Marka takıntın yoksa Asus dual 4070 in gerisinde bir kart. Soğutma konusunda 5(+-) derece oynuyor diye biliyorum. aklına hangi sistem yatarsa onu al . GG-11 de iyi bir sistem oradaki ekran kartı 4070 super evo burun farkıyla 5-15 fps önde bazı oyunlar 40 fps e yakın fark söz konusu YouTube dan 4070-4070 super evi karşılaştırma videolarını izleyip karar verebilirsin.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Marka takıntın yoksa Asus dual 4070 in gerisinde bir kart. Soğutma konusunda 5(+-) derece oynuyor diye biliyorum. aklına hangi sistem yatarsa onu al . GG-11 de iyi bir sistem oradaki ekran kartı 4070 super evo burun farkıyla 5-15 fps önde bazı oyunlar 40 fps e yakın fark söz konusu YouTube dan 4070-4070 super evi karşılaştırma videolarını izleyip karar verebilirsin.
Bundan daha iyi bir sistem gelir mi acaba diye düşünce geliyor sürekli hahshhs

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Bundan daha iyi bir sistem gelir mi acaba diye düşünce geliyor sürekli hahshhs
Yani bundan daha iyi bir sistem 4070super evo lu olur zaten var stok bitmeden al derim. Yada 4080 gelir 4080 gelirsede fiyat biraz yukarıda olur stok düşük olur .

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani bundan daha iyi bir sistem 4070super evo lu olur zaten var stok bitmeden al derim. Yada 4080 gelir 4080 gelirsede fiyat biraz yukarıda olur stok düşük olur .
4070 super evolu nerde anlamadım fiyat pahalıysa alamam pek

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
4070s Evo lu sistemler 40k üstü başlıyor var sistemler yok değil.

Şuan alınabilecek 2 sistem var.
Bu sistemdeki ekran kartının performans olsun genel olarak beğenende var beğenmeyende var. Karar senin.
Sistem 1- https://www.gaming.gen.tr/urun/5758...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
Sistem 2 de parça uyumluğu konusunda bir sıkıntı çıkmaz. PC HOCASI yaptı zaten sistemi. Kafam karıştı falan filan diyorsan sistem 2 yi al . Benim için maliyet önemli diyorsan ekran kartlarını araştır kafanın yattığını al.
Sistem 2- https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/

Son düzenleme:
KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
4070s Evo lu sistemler 40k üstü başlıyor var sistemler yok değil.

Şuan alınabilecek 2 sistem var.
Bu sistemdeki ekran kartının performans olsun genel olarak beğenende var beğenmeyende var. Karar senin.
Sistem 1- https://www.gaming.gen.tr/urun/5758...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
Sistem 2 de parça uyumluğu konusunda bir sıkıntı çıkmaz. PC HOCASI yaptı zaten sistemi. Kafam karıştı falan filan diyorsan sistem 2 yi al . Benim için maliyet önemli diyorsan ekran kartlarını araştır kafanın yattığını al.
Sistem 2- https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
Sağolasın hocam o galaxlı sistemi alacagım o diger sistem asuslu cok pahalandı cok uctu aşıyor beni bi tık o yüzden o galaxlı sistemi alacagım yarın Allah nasip ederse, galaxdan korkuyorum ama yani asusla arasında fiyat farkı var baya

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Sağolasın hocam o galaxlı sistemi alacagım o diger sistem asuslu cok pahalandı cok uctu aşıyor beni bi tık o yüzden o galaxlı sistemi alacagım yarın Allah nasip ederse, galaxdan korkuyorum ama yani asusla arasında fiyat farkı var baya
Karar senin hayırlı olsun.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Hayırlı olsun tek eksisi biraz fps bide satarken örneğin asus 20 edecekse senin kart 12 13 eder tek farkı bu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri