PC Hocası Hazır Sistem

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hayırlı olsun tek eksisi biraz fps bide satarken örneğin asus 20 edecekse senin kart 12 13 eder tek farkı bu.
Evet fps eksiigi var ama cok fiyat farkı var asusu almagı cok istiyordum ama bunada şükür satma konusunda da satmam herhalde o tarz birşey hocam

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Evet fps eksiigi var ama cok fiyat farkı var asusu almagı cok istiyordum ama bunada şükür satma konusunda da satmam herhalde o tarz birşey hocam
Satmam diye çıkma yola emin ol 3 ay geçiyo 5 ay geçiyo şunu şöyle yapim bunu böyle yapim diyo insan. Zamanla tecrübe edersiniz zaten.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Satmam diye çıkma yola emin ol 3 ay geçiyo 5 ay geçiyo şunu şöyle yapim bunu böyle yapim diyo insan. Zamanla tecrübe edersiniz zaten.
Anladım hocam haklısınız ama işte başka bir sistem beklersem daha sıkıntı olabilir

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam bir şey daha soracagım ben monitör almıştım hazırda bekliyor 1080p ya sorun olur mu

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Hocam bir şey daha soracagım ben monitör almıştım hazırda bekliyor 1080p ya sorun olur mu
4070 suanlik ucu ucuna 2k kartı ama çok güçlü bi kart değil, 1080 için uygun hale yakın zamanda gelir zaten doğru yapmışsınız. Bikac arkadaşım 2k oynicam diye 4070 almıştı 2 ay olmadan sattılar 4070s ve 4070ti geçtiler 2k performansindan memnun kalmadılar.

KS

metehan38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
4070 suanlik ucu ucuna 2k kartı ama çok güçlü bi kart değil, 1080 için uygun hale yakın zamanda gelir zaten doğru yapmışsınız. Bikac arkadaşım 2k oynicam diye 4070 almıştı 2 ay olmadan sattılar 4070s ve 4070ti geçtiler 2k performansindan memnun kalmadılar.
İçimden bi ooooh çektim korkuyordum, bi yandan iyi bi yandan kötü gibi değil mi 2 k olmaması

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri