Aynı duru benim için de geçerli. İntel ve Nvidia bir sistem ayrıca minimum 3060 / 3060TI düşünüyorum. Çıkış tarihi net olsa çok iyi olurdu benim için.fiyatı iyi gibi ama tekrardan söylüyorum pc hocasının üst seviye pcsini beklemenizi tavsiye ederim
Aynı duru benim için de geçerli. İntel ve Nvidia bir sistem ayrıca minimum 3060 / 3060TI düşünüyorum. Çıkış tarihi net olsa çok iyi olurdu benim için.fiyatı iyi gibi ama tekrardan söylüyorum pc hocasının üst seviye pcsini beklemenizi tavsiye ederim
adminler spoiler verse iyi olur çünkü baya kişi bekliyor gibiAynı duru benim için de geçerli. İntel ve Nvidia bir sistem ayrıca minimum 3060 / 3060TI düşünüyorum. Çıkış tarihi net olsa çok iyi olurdu benim için.
Alıyorum ya ben 2 aydır yosun oldum beklemekten fiyat iyi umarım pişman olmamadminler spoiler verse iyi olur çünkü baya kişi bekliyor gibi
Hayırlı olsun şimdidenAlıyorum ya ben 2 aydır yosun oldum beklemekten fiyat iyi umarım pişman olmam
Teşekkür ederim ama elim gitmiyo ya pch sistem 3060 olursa diye çünkü parça kalitesi daha iyi olur aynı fiyat olsa bileHayırlı olsun şimdidenBen biraz daha düşünücem gibi.
GittiTeşekkür ederim ama elim gitmiyo ya pch sistem 3060 olursa diye çünkü parça kalitesi daha iyi olur aynı fiyat olsa bile