- Konu Sahibi
dediğiniz gibi yapayım o zaman hocam teşekkür ederimManuel kurulum daha sağlıklı hocam booster bazen sorun çıkarabiliyor kendim de üşeniyordum![]()
dediğiniz gibi yapayım o zaman hocam teşekkür ederimManuel kurulum daha sağlıklı hocam booster bazen sorun çıkarabiliyor kendim de üşeniyordum![]()
çok çok teşekkür ederim hocamGerçekten sizin adınıza çok sevindim hocam, ihtiyaç sahibi birine gitmesi anlamlı oldu açıkçası
inşallah hocam teşekkür ederimHayırlı Olsun Sevgili Dostum İyi Günlerde Kullan Nazar Gelmesin İnşallah![]()
@OceanLaB Abi kargoya veriliş günü ne zaman olur? Üniversiteye gideceğim de planımı ona göre yapayım![]()
Çağdaş Abi Merhaba İmzandaki Sistem Özelliklerini Nasıl Oraya Ekliyoruz Bilgi VerebilirmisinHayırlı olsun Güle Güle kullanın.
Sanmam Ben 8 Eylülde Verdim Daha Hala Hazırlanıyor11 eylulde siparis verdim cumartesiye kadar gelirmi
Çok teşekkür ederim abi sağlıcakla kalSelamlar,
Bugün kargoya vereceğiz. En geç Cuma - Cumartesi eline ulaşır diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam
Allah razı olsun, daha iyileri size nasip olsunHayırlı olsun![]()
En sağlıklısı ve günceli manuel kurulum hocam. Hayırlı olsun.sağ olun hocam
çok teşekkürler celil hocam
Ne kadar teşekkür etsem az kalır, her şey gönlünüzce olur inşallah<3
Monitör hariç mouse, klavye vs. var, monitörü de ileride halledeceğim inşallahBu arada ben driverleri hep "driver booster" programıyla kuruyordum, bu yöntemin zararı var mı ?
teşekkürler![]()
İmza bölümünde 'Insert Table' seçeneği var. Onu özelleştirerek yapabilirsiniz.Çağdaş Abi Merhaba İmzandaki Sistem Özelliklerini Nasıl Oraya Ekliyoruz Bilgi Verebilirmisin
Teşekkür ederim hocam manuel kuracağımEn sağlıklısı ve günceli manuel kurulum hocam. Hayırlı olsun.
Windows yüklü flash bellekle deneyin hocam anlarsınız, freedos geldi ise flashı boot menüsünden seçin okursa devam edersinizsistem elime ulaştı, fotoğraf olarak PCHocası instagram hesabına yolladım@OceanLaB hocam direkt biosa atıyor biostan çıkınca VGA NO SIGNAL diyor(ekran kartına taktım hdmı girişini), windows mu yüklü değil?
çözümü bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum![]()
Hocam merhabalar arkadaş konusunu açtı isterseniz oraya göz atabilirsiniz;Windows yüklü flash bellekle deneyin hocam anlarsınız, freedos geldi ise flashı boot menüsünden seçin okursa devam edersiniz
Bakayım hocam görmedim yoğunluktanHocam merhabalar arkadaş konusunu açtı isterseniz oraya göz atabilirsiniz;
Çözüldü - Hero geldi fakat Windows yüklü değil.
Arkadaşlar hero geldi açtığımda direkt biosa atıyor biosu kapattığımda VGA NO SIGNAL hatası verip tekrar biosa giriyor, windows mu yüklü değil acaba? ekran kartına taktım hdmi yiforum.pchocasi.com.tr