Pc Hocası Hero Sistemi Aldım!

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. Az önce PC Hocasının Cuma çıkardığı sistemi aldım. Gerçekten çok mutluyum. 3-4 yıldır iyi bir sistemin hayalini kuruyordum. Sizce nasıl ? Değer mi ?

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Hocam her kasada HDMI 2.0 bulunur değil mi ? Bilmediğimden soruyorum k.b. Ben bu sistemi aldım ama hiç bakmadım. Elimde HDMI bir monitör var.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar selam. Az önce PC Hocasının Cuma çıkardığı sistemi aldım. Gerçekten çok mutluyum. 3-4 yıldır iyi bir sistemin hayalini kuruyordum. Sizce nasıl ? Değer mi ?
Sizde Doom Eternalı bitiren Taner Aydos sevinci görüyorum.

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam her kasada HDMI 2.0 bulunur değil mi ? Bilmediğimden soruyorum k.b. Ben bu sistemi aldım ama hiç bakmadım. Elimde HDMI bir monitör var.
Sistemi tam bilmiyorum ancak ekran kartı vardır muhtemelen. Ekran kartlarında HDMI çıkışı vardır monitöre bağlantı sağlayabilirsiniz uygun ve yeterli bir kablonuz var ise.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistemi tam bilmiyorum ancak ekran kartı vardır muhtemelen. Ekran kartlarında HDMI çıkışı vardır monitöre bağlantı sağlayabilirsiniz uygun ve yeterli bir kablonuz var ise.
Evet var.

Kablo olarak siz HDMI 2.0 kablo alırsanız taktığınızda zaten görüntü ona göre uyarlanır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri