Pc Hocası Hero sistemi geldi

PC alıyommmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar öncelikle hepinize ve bu fırsatı sağlayan Taner hocam ve ekibine teşekkür ederim .Yıllardır hayalini kurduğum bilgisayara sonunda sahip oldum. Birazdan ekran kartının montajı ve bios update gibi işlemleri halletmek için bilgisayarcıya götüreceğim. Fakat bir sorum var kutuların için de ssd ve anakartın garanti belgesini görebildim yazılı bir şekilde. Diğer ürünlerin garanti belgeleri yok pckoliği arayıp sorayım mı yoksa geri iadesini mi isteyeyim.
İyi forumlar dilerim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar öncelikle hepinize ve bu fırsatı sağlayan Taner hocam ve ekibine teşekkür ederim .Yıllardır hayalini kurduğum bilgisayara sonunda sahip oldum. Birazdan ekran kartının montajı ve bios update gibi işlemleri halletmek için bilgisayarcıya götüreceğim. Fakat bir sorum var kutuların için de ssd ve anakartın garanti belgesini görebildim yazılı bir şekilde. Diğer ürünlerin garanti belgeleri yok pckoliği arayıp sorayım mı yoksa geri iadesini mi isteyeyim.
İyi forumlar dilerim
Arayıp sorabilirsiniz. Genellikle kutuların içinde bu belgeler olmalı diye biliyorum. Montaj ve update konusunu kendiniz yapabilirsiniz boşuna masraf yapmaya gerek yok bence. Yapabileceğinize emin değilseniz götürebilirsiniz sizin kararınız. Sistemi teslim alırken kontrol edin tüm parçalar tam olduğuna dair.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Sisteminiz gerekli BIOS güncellemeleri yapılarak ve test edilerek bir sorun yoksa size ulaştırılıyor. Ekran kartı montajını kendiniz yapıp dşrekt kullanmaya başlayabilirsiniz. Windows 10 veya 11 deneme sürümü kurulu olarak geliyor diye biliyorum.

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, hangi tarihte sipariş verdiniz ve sipariş numaranız neydi. 9 eylülde vermeme rağmen daha düne kadar en geç cumartesi elinizde olur denen sistem bugün aradığımda ise salı günü elinizde olur denmeye başladı giddikçe ileri tarihe atmaya başladı, mınitörüm dahil tüm ekipmanlarım geldi hiçbirini test edemedim 14 gün dolmak üzere neredeyse sorun olursa iade edemiyeceğim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hayırlı olsun. Garanti için bence iadeye gerek yok firma ile görüşün. Belki farklı bir yol izliyorlardır. Ürünün faturasına göre garantiye bakılıyor olabilir bunu en iyi PC Kolik bilir.

KS

PC alıyommmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, hangi tarihte sipariş verdiniz ve sipariş numaranız neydi. 9 eylülde vermeme rağmen daha düne kadar en geç cumartesi elinizde olur denen sistem bugün aradığımda ise salı günü elinizde olur denmeye başladı giddikçe ileri tarihe atmaya başladı, mınitörüm dahil tüm ekipmanlarım geldi hiçbirini test edemedim 14 gün dolmak üzere neredeyse sorun olursa iade edemiyeceğim
Ben 2 eylülde vermiştim sipariş kodu 32937

KS

PC alıyommmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hayırlı olsun. Garanti için bence iadeye gerek yok firma ile görüşün. Belki farklı bir yol izliyorlardır. Ürünün faturasına göre garantiye bakılıyor olabilir bunu en iyi PC Kolik bilir.
Şimdi görüştüm mail ile dönüş yaptılar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220915-161120_Gmail.jpg
    Screenshot_20220915-161120_Gmail.jpg
    297.9 KB · Görüntüleme: 48

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Mantıklı bir açıklama. İşlemciler tepside geldiğinden fan kutu belge hiçbir şey olmuyor. Güç kaynaklarında böyle toplu gelme durumunu ilk defa duydum ama güzel ilgilenmişler.

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Bende 8 Eylülde Sipariş Verdim Az Önce Sipariş Numarası 33733 Olan Bi Arkadaşın Sistemi Kargoya Verildi Benim 33702 Nolu Sistemim Daha Hazırlanıyor Olarak Görünüyor Aradım Gün İçerisinde Kargoya Verilir Dedi Banada Cumartesi Günü Elinizde Olur Demişlerdi Fakat Bu Kargo İle Alakalı Bugün Akşam Kargoya Verilse Cumartesi Çok Zor Bi İhtimal Ama Elime Ulaşabilir Ama Verilmez İse Kesin Diğer Haftaya Kalır

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ürün size ulaştıktan sonra 14 gün olayı başlıyor diye biliyorum. Yine de araştırın tabi. Sırayla gitmiyorlar sanırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri