Fiyat/Performans PC Hocası i5-12400F + RTX 3060 Sistem Gelir mi?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,374
@OceanLaB bence artık 11-12kya 3060lı sistem çok zor bu dolar kurunda min 13-14 k. Son durum nedir taner hocam varmı bir gelişme foruma özel stok olacakmı?

Özel olarak görüştüm. Siteler genelde bu tip durumlara çok yatkın değiller. Çözmeye çalışıyorum bir şekilde.

KS

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
bu kadar çok talep varken neden yatkın değiller ki acep?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
O fiyatlara 3060 çıkmayız :)
O zaman Taner hoca şu gençler için şu an piyasa da şu fiyata olan üründen daha düşük ya da aynı fiyatlara işlemcisi daha iyi bir sistem bekliyoruz :) . Bu arkadaşların siz den beklentisi çok yüksek şu sistemde ya 5500 ya da i5 12 li gelirse millet bayram eder :)
https://www.gaming.gen.tr/urun/4994...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
üstte ki fp zaten şu an için güzel fiyatta
ya da şöyle
umarım bu bantta ya da daha iyi bir fiyata insanları sevindirirsiniz :)

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Hocam aklinizdaki sistem ve fiyat ile ilgili bilgi verseniz sürekli sistemlere zam geliyor gecen haftaya göre en kötü 1k zam geldi sistemlere ve sürekli yukseliyor
Fiyatlarda artışlar oluyor fakat sistem hakkında bilgi paylaşımı yapmaz Taner hoca. Ancak yayınlanacağı gün forumda paylaşır.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Hocam herkes sizden herkes 3060 sistem talep ediyor ama bunun yanında foruma özel stok getirmeniz daha faydalı olacaktır bize bilgi verirseniz çok seviniriz bu konu hakkında @OceanLaB

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hocam ben yakın zamanda PC almayı düşünüyorum. (En geç Aralık ayına kadar) Bütçem 25K. Sizce 3060 lı sistemi beklemeli miyim yoksa bana uygun sistem çıkar mı?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Hocam ben yakın zamanda PC almayı düşünüyorum. (En geç Aralık ayına kadar) Bütçem 25K. Sizce 3060 lı sistemi beklemeli miyim yoksa bana uygun sistem çıkar mı?
2 firma için görüşecekti eğer olumlu sonuçlanırsa size hitap eden bir sistem olur. Ama bana sorarsanız bütçeniz 25 k ise ModArtın çıkaracağı sistemi bekleyin. Üst segment sistem 13.nesil işlemci olucakmış.

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
2 firma için görüşecekti eğer olumlu sonuçlanırsa size hitap eden bir sistem olur. Ama bana sorarsanız bütçeniz 25 k ise ModArtın çıkaracağı sistemi bekleyin. Üst segment sistem 13.nesil işlemci olucakmış.
O ne zaman çıkar hocam?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri