- Tepki
- 12
Son durum nedir?Ufuktan RTX 3060'lı bir sistem yok arkadaşlar. Ancak çok talep olduğu için yarın iki firma ile görüşme yapacağım. Gelişmeleri konuşuruz.
Son durum nedir?Ufuktan RTX 3060'lı bir sistem yok arkadaşlar. Ancak çok talep olduğu için yarın iki firma ile görüşme yapacağım. Gelişmeleri konuşuruz.
@OceanLaB bence artık 11-12kya 3060lı sistem çok zor bu dolar kurunda min 13-14 k. Son durum nedir taner hocam varmı bir gelişme foruma özel stok olacakmı?
15-16@OceanLaB bence artık 11-12kya 3060lı sistem çok zor bu dolar kurunda min 13-14 k. Son durum nedir taner hocam varmı bir gelişme foruma özel stok olacakmı?
@OceanLaB bence artık 11-12kya 3060lı sistem çok zor bu dolar kurunda min 13-14 k. Son durum nedir taner hocam varmı bir gelişme foruma özel stok olacakmı?
O zaman Taner hoca şu gençler için şu an piyasa da şu fiyata olan üründen daha düşük ya da aynı fiyatlara işlemcisi daha iyi bir sistem bekliyoruzO fiyatlara 3060 çıkmayız![]()
İyi çalışmalar şimdiden o zaman size foruma özel stok olacakmı peki taner hocam?Özel olarak görüştüm. Siteler genelde bu tip durumlara çok yatkın değiller. Çözmeye çalışıyorum bir şekilde.
Hocam aklinizdaki sistem ve fiyat ile ilgili bilgi verseniz sürekli sistemlere zam geliyor gecen haftaya göre en kötü 1k zam geldi sistemlere ve sürekli yukseliyorO fiyatlara 3060 çıkmayız![]()
Valla 3060'lı sistem diye gördükçe 11.999 TL'den satılan PCH-F6'yı sattığıma epey bir üzülüyorum. :/
Fiyatlarda artışlar oluyor fakat sistem hakkında bilgi paylaşımı yapmaz Taner hoca. Ancak yayınlanacağı gün forumda paylaşır.Hocam aklinizdaki sistem ve fiyat ile ilgili bilgi verseniz sürekli sistemlere zam geliyor gecen haftaya göre en kötü 1k zam geldi sistemlere ve sürekli yukseliyor
Taner hocam Yokmu böyle 40-45K Ya bir sisteminiz. Hemen direkt alayımO fiyatlara 3060 çıkmayız![]()
@OceanLaB abi 3060li sistem cikicakmi foruma özel stok varmıÖzel olarak görüştüm. Siteler genelde bu tip durumlara çok yatkın değiller. Çözmeye çalışıyorum bir şekilde.
Yok bana asla olmaz.6700xt de olur
2 firma için görüşecekti eğer olumlu sonuçlanırsa size hitap eden bir sistem olur. Ama bana sorarsanız bütçeniz 25 k ise ModArtın çıkaracağı sistemi bekleyin. Üst segment sistem 13.nesil işlemci olucakmış.Hocam ben yakın zamanda PC almayı düşünüyorum. (En geç Aralık ayına kadar) Bütçem 25K. Sizce 3060 lı sistemi beklemeli miyim yoksa bana uygun sistem çıkar mı?
O ne zaman çıkar hocam?2 firma için görüşecekti eğer olumlu sonuçlanırsa size hitap eden bir sistem olur. Ama bana sorarsanız bütçeniz 25 k ise ModArtın çıkaracağı sistemi bekleyin. Üst segment sistem 13.nesil işlemci olucakmış.