Pc hocası intel deki hazır sistemin ekran kartı değişmiş.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Merhabalar, pc hocası video yayınladıktan 7 saat sonra görüp intel olan modelini aldım. Fakat video daki ekran kartında OC ibaresi yanı hız aşırtma yapılmış ekran kartları yer alırken benim satın aldığım kasa daki ekran kartında OC ibaresi yok.

bu kaç fps fark eder oyunlarda? Kendimiz OC yapabilirmiyiz ekran kartına, zarar vermeden ilk yayınlandığı ekran kartı gibi olur mu hızlar?
siparişi iptal etmeyi düşünüyorum ve başka hazır sistemlere bakacağım sanırım. Daha önce hiç hazır kasa almadım.
Zaten kasa modeli değişmiş ona bir şey demedim. Ön de cam olduğu için hava çıkış ve girişi baya kötü oldu benim için. İleride kasayı değiştireceğim ama ekran kartı benim için çok önemli.

KS

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
En azından ssd de kurtardık onu da düşük modelle değiştirmişler. Ekran kartında yüksek oyunlarda 10 fps fark oluyor demişler. 60 fps yerine 50 fps alırsam üzer bu beni

do not interfere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Aralarında %1-3 arası fark var, çekirdek hızı milimlik derecelerde daha yüksek, neredeyse aynı performans. Zaten dediğin gibi kendin de OC yapabilirsin, kart aynı OC olan sadece fabrika çıkışlı OC.

KS

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Sıcaklık değerlerine dikkat ederek istersen kartın performansını RTX 3060'e daya, neden zarar versin ki imkanı vermişler elimize.
Ben oc versiyonuna denk getirip bırakmak istiyorum. Eski bilgisayarımda gtx 980 vardı sanırım program ile yapardım OC fakat her yeniden başlattığımda eski ayarına dönerdi.

do not interfere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Ben oc versiyonuna denk getirip bırakmak istiyorum. Eski bilgisayarımda gtx 980 vardı sanırım program ile yapardım OC fakat her yeniden başlattığımda eski ayarına dönerdi.
OC yapmana gerek yok ki, oynadığın oyunlar neler? CSGO'da 300 FPS almak yerine 310 FPS almak istemek gibi bir şey, bana sorarsan gereksiz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri