- Tepki
- 2,986
Katılıyorumhaqqus un cop bır kanal oldugunu soyluyorum
Katılıyorumhaqqus un cop bır kanal oldugunu soyluyorum
bir kere ztn kaliteli magazalarla sistem cıkmıyor ikincisi parca kalıtesı cop olup cok ucuzda degılKatılıyorum
Eline geçen tüm rampage ürünlerini öve öve bitiremiyorbir kere ztn kaliteli magazalarla sistem cıkmıyor ikincisi parca kalıtesı cop olup cok ucuzda degıl
Bize ne. Sorduk mu görüşünü?haqqus un cop bır kanal oldugunu soyluyorum
Olabilir projeleri var diye duymuştumEvet arkadaşlar yakında baya yüksek bütçeli bir PC toplamayı düşünüyorum işte şimdi bunu kurulumuydu, bios update, yazılımıydı, baya beni aşan işler var Taner abimizide uzun zamandır takip ediyorum ve bu konularda en guüvenebileceğim kişi olarak düşünüyorum.
Taner abimize İstanbul'daki ofisine gidip ulaşma şansımız varmı? veya ofisteki herhangi biriyle buluşup PCyi orda toplama ihtimali varmı?
Teşekkür ederim.
aslında alakası var ama sen bılırsın haqqus a toplatabılırsınız dedın ama cop bırı o adamBize ne. Sorduk mu görüşünü?
Konuyla da alakası yok. Sen daha iyisini yap, seni görelim
bu adamın bile fanı varsa memleketin yüzde 52si neyse....aslında alakası var ama sen bılırsın haqqus a toplatabılırsınız dedın ama cop bırı o adam
haklısınız tek savunup gülmeye baslarlar ulkenın bu hale gelmesının sebebibu adamın bile fanı varsa memleketin yüzde 52si neyse....