PC hocasi rtx2060 sistemi

steampc92

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar bugün sabah sistem elime ulaşti montaj yapilsin olucakti ama yapmamışlar
Bende kendim yapacaktım ama anakartin pimi ezikti vatan bilgisayara götürdüm değişim olursa deyişmim yaparız yoksa soket deyisecek dedi oda ücretli sizce bu benlik bir seymi

SachA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Arkadaşlar bugün sabah sistem elime ulaşti montaj yapilsin olucakti ama yapmamışlar
Bende kendim yapacaktım ama anakartin pimi ezikti vatan bilgisayara götürdüm değişim olursa deyişmim yaparız yoksa soket deyisecek dedi oda ücretli sizce bu benlik bir seymi
öyle saçma şey mi olur kardeşim mecburen yenisiyle değişecekler tamir olmasını isteme yenisini versinler

KS

steampc92

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
öyle saçma şey mi olur kardeşim mecburen yenisiyle değişecekler tamir olmasını isteme yenisini versinler
Verdim sabah kulanici hatası diyebilirler dedi ama ayıp bişey bir umutla alıyoruz bu sistemleri paramız olsa hazır sistem almayız zaten baktım deyiştirmiyolar mahkemeye

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Değiştirmezlerse hiç tartışmaya girme tüketici hakem heyetine başvur. Tüketici hakem heyeti muhtemelen leyhine sonuç çıkarır çok zaman geçmeden basvur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri