Sistem fiyatına göre güzel arkadaşlar
Hocam sistem güzel olmus ama şu bomba indirimler ne olduHayırlı olsun alan arkadaşlara. İlk sözümü tuttum. Şimdi sırada NVIDIA tabanlı sistem gelecek bir sonraki. Takribi Perşembe-Cuma günü yayına alacağım. Yine parça kalitesi ve fiyat oranı güzel olacak
İşte senin farkın bu reis adamsınHayırlı olsun alan arkadaşlara. İlk sözümü tuttum. Şimdi sırada NVIDIA tabanlı sistem gelecek bir sonraki. Takribi Perşembe-Cuma günü yayına alacağım. Yine parça kalitesi ve fiyat oranı güzel olacak
teşekktür ederiz hocam size bu devirde yüzümüzü güldürebiliyosunuz bu fiyatlarla bide nvidia sistemi alabilirsem tadından yenmezHayırlı olsun alan arkadaşlara. İlk sözümü tuttum. Şimdi sırada NVIDIA tabanlı sistem gelecek bir sonraki. Takribi Perşembe-Cuma günü yayına alacağım. Yine parça kalitesi ve fiyat oranı güzel olacak
hocam diger sistemi yayinladiktan 1 saat sonra linki paylassaniz olur mu acabaHayırlı olsun alan arkadaşlara. İlk sözümü tuttum. Şimdi sırada NVIDIA tabanlı sistem gelecek bir sonraki. Takribi Perşembe-Cuma günü yayına alacağım. Yine parça kalitesi ve fiyat oranı güzel olacak
abi mağaza stoğu olacak mıHayırlı olsun alan arkadaşlara. İlk sözümü tuttum. Şimdi sırada NVIDIA tabanlı sistem gelecek bir sonraki. Takribi Perşembe-Cuma günü yayına alacağım. Yine parça kalitesi ve fiyat oranı güzel olacak
abi mağaza stoğu olacak mı
hocam diger sistemi yayinladiktan 1 saat sonra linki paylassaniz olur mu acaba
tamamdir hocam tesekkurlerOlacak..
Olabilir bunu konuşacağım
Hocam sistem güzel olmus ama şu bomba indirimler ne oldu
İyi bişey işte bu darboğaz olmuyor ekran kartını tam besliyor işlemci rahat rahat kendini kullanma gereği hissetmiyorsistem güzel ama, oyun performanslarındaki cpu kullanımı neden az gözüküyor?
Bizimde beklentimiz 3060-3060ti f/p sistemin seçimden önce gelmesi. Herkes kendi açısından bakıyorBomba indirimler devam edecek ama seçim var önümüzde malum. Biraz hold dediler. Seçim sonrası devam edecek hepsi..
bence normal değil bende de aynı işlemci var god of warda bile tek rakam kullanım vardı,bende ise %50-60 kullanımlarda bi bug falan mı var diye sormuştum aslında?İyi bişey işte bu darboğaz olmuyor ekran kartını tam besliyor işlemci rahat rahat kendini kullanma gereği hissetmiyor