- Tepki
- 1,874
Alınmaz veya pahalı demek doğru olmaz. Bu fiyata 2060 sistem yok. Zaten indirimde bu sistem da falan çıkarmadı. Yani pahalı değil ve alınır. Pch sistemi ile karşılaştırırsak almak mantıksız olur sadece.
Hem güncel olması hem de 3.nesil rtx ile 3.nesil tensör çekirdekleri olarak bakıyorum performansı şimdilik 2060 tan yanaRTX Kartların dibi 3050 aslında. Fiyat olarak haklısınız bence de artık bu kart çok daha ucuz olmalı ama dolar artışa geçti.
8 GB Olup güçsüz olmasındansa 6 GB olup performans olarak daha iyi olmasını tercih ederdim.Hem güncel olması hem de 3.nesil rtx ile 3.nesil tensör çekirdekleri olarak bakıyorum performansı şimdilik 2060 tan yanaama ilerisi için grafik detaylarını yükseltmek istediğinde 6 gb hızla tıkanacaktır
sonuç olarak o fiyata onu ben olsam almazdım
![]()
İşte cümlede dedim ya ben olsam yani kendi adıma diyorum genele tavsiye etmiyorum8 GB Olup güçsüz olmasındansa 6 GB olup performans olarak daha iyi olmasını tercih ederdim.
5600 Stok soğutucu ile soğumaz. UV Yapılır belki ama o bile çok iş görmez gibi. Bence kule tipi soğutucu şart.5600 ile özelleştirmeyi planlıyorum ama gerek kasa gerekse stok fan ile bu işlemciyi soğutabilir miyim ya? Bir de ilk defa AMD kullanacağım eğer alırsam fanboyluk değilde içime sinmiyor sanki. Rahatlatın beni![]()