Fırsat PC Hocası RX6600 Sistem 11.999TL !!

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Alınmaz veya pahalı demek doğru olmaz. Bu fiyata 2060 sistem yok. Zaten indirimde bu sistem da falan çıkarmadı. Yani pahalı değil ve alınır. Pch sistemi ile karşılaştırırsak almak mantıksız olur sadece.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
RTX Kartların dibi 3050 aslında. Fiyat olarak haklısınız bence de artık bu kart çok daha ucuz olmalı ama dolar artışa geçti.
Hem güncel olması hem de 3.nesil rtx ile 3.nesil tensör çekirdekleri olarak bakıyorum performansı şimdilik 2060 tan yana :) ama ilerisi için grafik detaylarını yükseltmek istediğinde 6 gb hızla tıkanacaktır :) sonuç olarak o fiyata onu ben olsam almazdım :)

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hem güncel olması hem de 3.nesil rtx ile 3.nesil tensör çekirdekleri olarak bakıyorum performansı şimdilik 2060 tan yana :) ama ilerisi için grafik detaylarını yükseltmek istediğinde 6 gb hızla tıkanacaktır :) sonuç olarak o fiyata onu ben olsam almazdım :)
8 GB Olup güçsüz olmasındansa 6 GB olup performans olarak daha iyi olmasını tercih ederdim.

bugraerkan1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Videoda ryzen 5 5600 upgrade +761,98 TL iken şu an sitede +1132,09 tl , bu sistemi alacaktım ancak sırf bu çakallıkla uğraştıkları için almaktan vazgeçtim. Türkiyede esnafın hali bu maalesef. İşleri güçleri çakallık. Bu video 10 gün 1 ay öncesinin videosu değil , ya dün ya bugünün videosu. 1 günde 400 tl fiyat oynatmak ne dolarla açıklanır ne başka bir şeyle. Bunun adı fırsatçılık. Alacak arkadaşlara saygılar ancak ben kendime bu fırsatçılığa karşı durmayı uygun görüyorum.

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
5600 ile özelleştirmeyi planlıyorum ama gerek kasa gerekse stok fan ile bu işlemciyi soğutabilir miyim ya? Bir de ilk defa AMD kullanacağım eğer alırsam fanboyluk değilde içime sinmiyor sanki. Rahatlatın beni :p

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
5600 ile özelleştirmeyi planlıyorum ama gerek kasa gerekse stok fan ile bu işlemciyi soğutabilir miyim ya? Bir de ilk defa AMD kullanacağım eğer alırsam fanboyluk değilde içime sinmiyor sanki. Rahatlatın beni :p
5600 Stok soğutucu ile soğumaz. UV Yapılır belki ama o bile çok iş görmez gibi. Bence kule tipi soğutucu şart.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri