Ben gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim hocam, kötü deseler de bileşen kalitesi güzel, ekran kartı yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum. Diğer türlü hadi şu özellik olsun desek ya bütçe sorunu yasayacaksiniz ya da bileşenler bu denli kaliteli olmayacaktır. Kendim almamış olsam tercih ederdim şahsen.Arkadaşlar selam. Yeni bir pc almak istiyorum. Bütçe 11k. PC hocasının sistemini gördüm. Bazıları iyi bazıları kötü diyor. Emin olamadım. Siz ne dersiniz ? Önereceğiniz başka bir pc var mı ?
Hocam peki fiyat artmışken zorlayıp linkini aşağıya bırakacağım sistemi alsam nasıl olur ? Hangisini önerirsiniz ? Farklı bir sitede Ultimayı önermişlerdi.Ben gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim hocam, kötü deseler de bileşen kalitesi güzel, ekran kartı yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum. Diğer türlü hadi şu özellik olsun desek ya bütçe sorunu yasayacaksiniz ya da bileşenler bu denli kaliteli olmayacaktır. Kendim almamış olsam tercih ederdim şahsen.
Bütçe varsa 5500 eklemesi güzel olur
Oraya da yazdım hocam yayın düşünceniz olduğundan bahsetmiştiniz, eğer yayın açacaksaniz Nvidia tavsiye ederim. Yayın için ne kadar performans verir kestiremiyorum ama 6600 dan daha verimli olacağını düşünüyorum. Daha önce yayın yapmış arkadaşlar donanım olarak minimum bileşenleri onerirse daha sağlıklı olur.Hocam peki fiyat artmışken zorlayıp linkini aşağıya bırakacağım sistemi alsam nasıl olur ? Hangisini önerirsiniz ? Farklı bir sitede Ultimayı önermişlerdi.
![]()
ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Yayın için işlemci daha önemli diye biliyorum hocam çoğu yayıncı 2 bilgisayar yapıyor yayın yaptıkları sistemde güçlü bir işlemci bulunduruyorlar diğer zaten oyun için.Oraya da yazdım hocam yayın düşünceniz olduğundan bahsetmiştiniz, eğer yayın açacaksaniz Nvidia tavsiye ederim. Yayın için ne kadar performans verir kestiremiyorum ama 6600 dan daha verimli olacağını düşünüyorum. Daha önce yayın yapmış arkadaşlar donanım olarak minimum bileşenleri onerirse daha sağlıklı olur.
Doğrudur hocam ama ciddi fark var diye biliyorum AMD ile açan yayıncı nerdeyse görmedim sayılır, 6600 ne kadar performansli olsa da yayın bence işleri değiştiriyorYayın için işlemci daha önemli diye biliyorum hocam çoğu yayıncı 2 bilgisayar yapıyor yayın yaptıkları sistemde güçlü bir işlemci bulunduruyorlar diğer zaten oyun için.