PC Hocası takviminde orta segment bir sistem var mı?

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Hocam Selamlar, 

Orta seviye bir sistem alacağım Taner hocayı beklemek istiyorum almak için. Takviminde ortalama bir program var mı orta segment için acaba?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Cvp: PC Hocası takviminde orta segment bir sistem var mı?

Selamlar,

RTX 3060'dan daha düşük GTX 1660 SUPER, GTX 1660 veya RTX 3050 ekran kartlı bir sistem gelecek. Ancak fiyat bilgisi, parça detayı ve ürünler hakkında net bir bilgi elime ulaşmadı. Sadece Nisan ayının 3-4'ü gibi planladık. Detaylar gelince güncelleyeceğim.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Cvp: PC Hocası takviminde orta segment bir sistem var mı?

Merhaba, geçtiğimiz gün paylaşılan bir konuda Nisan ayında bir planlama yapıldığına dair bilgi paylaşılmıştı. Konuyu bulursam burada tekrar paylaşırım.

GÜZEL HABER! Mart Ayındaki Giriş Seviye Sistem FORUMA Özel Olacak isimli konuda 6. sayfada mevcut. 2-4 Nisan olarak bilgi verilmiş.

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

RTX 3060'dan daha düşük GTX 1660 SUPER, GTX 1660 veya RTX 3050 ekran kartlı bir sistem gelecek. Ancak fiyat bilgisi, parça detayı ve ürünler hakkında net bir bilgi elime ulaşmadı. Sadece Nisan ayının 3-4'ü gibi planladık. Detaylar gelince güncelleyeceğim.

Bende hızlıyım diye sevinmiştim :)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
RE: Cvp: PC Hocası takviminde orta segment bir sistem var mı?

ibrahimunaLife' Alıntı:
Merhaba, geçtiğimiz gün paylaşılan bir konuda Nisan ayında bir planlama yapıldığına dair bilgi paylaşılmıştı. Konuyu bulursam burada tekrar paylaşırım.

GÜZEL HABER! Mart Ayındaki Giriş Seviye Sistem FORUMA Özel Olacak isimli konuda 6. sayfada mevcut. 2-4 Nisan olarak bilgi verilmiş.

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Bende hızlıyım diye sevinmiştim :)

Estafirullah. Arkadaşlar detayları verdiğinde bende forumda paylaşmaya başlıyorum zaten bekliyoruz şu anda :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri