Soru PC Hocasi V1.2

AlsivaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar merhabalar ben bu sistemi aldım ve evime geldi kurulumunu yaptım ancak wifi kartı takıcak yeri vs bulamıyorum kasa küçük gibi.
Birde sistem çok fazla içime sinmedi güzel sistem kesinlikle ancak seçimlerden sonra piyasa daha da iyileşirse daha güzel bir sistem alma şansım var mı iade mi etmeliyim bilmiyorum nedense içime bir türlü sinmedi. Kasa küçük gibi ve çift fanlı daha 3 gün önce pc hocası daha güzel rtx 3060 lı sistem topladı ve keşke onu alsaydım diye ilk pişmalığımı yaşadım sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Arkadaşlar merhabalar ben bu sistemi aldım ve evime geldi kurulumunu yaptım ancak wifi kartı takıcak yeri vs bulamıyorum kasa küçük gibi.
Birde sistem çok fazla içime sinmedi güzel sistem kesinlikle ancak seçimlerden sonra piyasa daha da iyileşirse daha güzel bir sistem alma şansım var mı iade mi etmeliyim bilmiyorum nedense içime bir türlü sinmedi. Kasa küçük gibi ve çift fanlı daha 3 gün önce pc hocası daha güzel rtx 3060 lı sistem topladı ve keşke onu alsaydım diye ilk pişmalığımı yaşadım sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin.
"Biraz daha beklesem sonra güzel sistem alırım" herkes Diyor böyle diye diye 50 yıl gider hocam, Sistemi ne kadar erken alırsan o kadar iyidir.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Öyle düşünürseniz hiç bilgisayar alamazsınız.

ıron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Baktım da anakartın wifi özelliği yok. Kasa da ki çift fan diyorsan fanlar büyük duruyor. Seçimden sonra kötüleşme veya aynı kalabilir piyasa. Pc hocası illa yeni bir sistem çıkaracaktır onu bekleyebilirsiniz. Pişmanlık varsa ilk hatada o pişmanlığı yine yaşayacaksın.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
hocam 4060 ne kadar fiyat ile çıkıcak ki biraz dalga mı geçtiniz anlamadım ben :)
Sadece Kart ile yüksek ihtimalle ilk 1 2 hafta 14k 10k arası olacagını düsünüyorum bu üreticilere bağlı. Hazır sistemlerle 15k 16k görücez ilk sonrada yavastan 14k falan olacak

KS

AlsivaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sadece Kart ile yüksek ihtimalle ilk 1 2 hafta 14k 10k arası olacagını düsünüyorum bu üreticilere bağlı. Hazır sistemlerle 15k 16k görücez ilk sonrada yavastan 14k falan olacak
güzel bir sistemle beraber 4060 14k dan hazır sistemlerde yer bulur diyorsunuz yani dimi hocam

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
güzel bir sistemle beraber 4060 14k dan hazır sistemlerde yer bulur diyorsunuz yani dimi hocam
Secimden sonra neler olacagı belli değil, secimden önce kart cıksaydı bu dediğim olabilirdi fiyatları ama secimden sonra fiyatların ne olacagı kimse bilmiyor

KS

AlsivaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Baktım da anakartın wifi özelliği yok. Kasa da ki çift fan diyorsan fanlar büyük duruyor. Seçimden sonra kötüleşme veya aynı kalabilir piyasa. Pc hocası illa yeni bir sistem çıkaracaktır onu bekleyebilirsiniz. Pişmanlık varsa ilk hatada o pişmanlığı yine yaşayacaksın.
hocam wifi özelliği yok derken sadece ethernetle beraber internete erişebiliyoruz sanırım değil mi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
hocam wifi özelliği yok derken sadece ethernetle beraber internete erişebiliyoruz sanırım değil mi
WİFİ dediğinz sey böyle anakarta olması lazım yoksa WİFİ adaptörü almanız lazım yada Ethernet Kablosu ile bağlanabilirsiniz
1683751702081.png

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
İlla kart alacağım derseniz bir şey diyemem ancak usb sorun olmazsa şu ürünü öneririm, kendim kullanıyorum. Herhangi bir kesinti, ping, dalgalanma vs hiç yaşamadım. Forumda da bir kaç arkadaşa önermiştim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri