PC Hocası V2 (Size Özel F&P Bilgisayar Topladım.)

KS

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
1600 var kötü psu zaten bomba zaten 250gb ssd var daha dün bu fiyata 6600 sistem çıktı hadi olmadı itopyada 6650xt mod art sistemi alınır 10.999 Tl ye emeğine sağlık ama pahalı
ya bu sistemi hazır sistem almak istemeyenler için topladım. O sizin bahsettiğiniz sistemler'de sadece ekran kartı sağlam oluyor diğer parçalar kötü oluyor.
Hocam herkesin emeğinize saygısı vardır emin olun ama sistem pek olmamış

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ya bu sistemi hazır sistem almak istemeyenler için topladım. O sizin bahsettiğiniz sistemler'de sadece ekran kartı sağlam oluyor diğer parçalar kötü oluyor.
Psu hariç çok önrmli değil psu değişip hazır sistem almak daha mantıklı

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
Hocam yalnız sizin topladığınız parçalarda kötü hadron psu kullanmışsınız ve hp nin 250gb ssd si

ve ek olarak ryzen 5 1600

KS

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Sıfır sistem toplayacaklar için şuan zaten 1600 TL' ye anakart yok ama ben buldum o yüzden topladım işte işlemci'de 2200 TL bu sistem F&P bi sistem oldu.

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
ve modart sistemde sadece psu kötü onuda az bir fark vererek vento yapılabilirdi

KS

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Sistemi burada bu arada kötülemek isteyenler olacak, zaten en iyisinide toplasam bi yerden hata bulursunuz. ama şöyle birşey var! bu sistem bence güzel oldu benim fikrim bütçesi olmayan 10k bütçesi olan birisi için topladım. dediğim gibi hazır sistemler'de ekran kartı bu ekran kartına eş değer oluyor ve diğer parçalar benim buraya koyduğum gibi saçma sapan markalar oluyor. en azından benim anakart işlemci ve Ram felan sağlam yani.

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
Kötülemek değil amacım sadece sistem kötü işlemci kötü ryzen 5 1600 kullanmışsınız bu işlemci rx 6600 besleyemez ondan sonra psu zaten bomba ssd kötü bir ram ve anakart güzel ha daha dün 10499 T lye rx 6600 sistem satıldı 5500 ile eğer psusu kötü dersen 300 tl farkla deepcool psu yapılabilirdi yani senin topladığın sistem fp değil
Sistemi burada bu arada kötülemek isteyenler olacak, zaten en iyisinide toplasam bi yerden hata bulursunuz. ama şöyle birşey var! bu sistem bence güzel oldu benim fikrim bütçesi olmayan 10k bütçesi olan birisi için topladım. dediğim gibi hazır sistemler'de ekran kartı bu ekran kartına eş değer oluyor ve diğer parçalar benim buraya koyduğum gibi saçma sapan markalar oluyor. en azından benim anakart işlemci ve Ram felan sağlam yani.

al buda sistemin videosu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri