PC Hocasi Yeni̇ Si̇stem Inceleme

furkankuslu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
20230507_163037.jpg
20230507_163020.jpg
20230507_163016.jpg

Arkadaşlar sistemi cuma günü video yayınlandıktan 2 saat sonra vatan mağazasından aldım parçaları anında vericeklerdi, ben uğraşmamak için vatanda çalışanlara toplattım ertesi gün 2 de hazır oldu ve teslim aldım. Sistemden gayet memnunum ancak vatanın toplamasını beğenmeyip kendim kablolama yaptım ayrıca reset switch tuşunun kablosu anakarta bağlıydı bu sebeple fanların rengini kontrol edemiyordum reset switchi söküp kasanın içindeki fan kontrolcüsüne bağladım ve düzeldi. Anakarta sadece 12V led bağlandığında rengini anakartan düzenleyebiliyorsun ARGB fanların kontrol edildiği 3 pinli mystic light çıkışı anakartta yok bu sebeple fanlar anakarttan kontrol edilmiyor ayrıca kasanın içindeki ön 3 adet fanın hız kontrolü olmuyor kasayla gelen fan kontrolcüsünde bu özellik yok. Yanınada DELL G2722HS monitör aldım. Gayet memnunum ileride AAA oyunlar yükleyip test edicem ama sistem gayet güzel tavsiye ederim kasa çok şık ve kip bir kasa. Fan hızlarını kontrol etmek için fan hızı yapabileceğim fan kontrolcüsü alacağım.

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Ekli dosyayı görüntüle 20676Ekli dosyayı görüntüle 20677Ekli dosyayı görüntüle 20675

Arkadaşlar sistemi cuma günü video yayınlandıktan 2 saat sonra vatan mağazasından aldım parçaları anında vericeklerdi, ben uğraşmamak için vatanda çalışanlara toplattım ertesi gün 2 de hazır oldu ve teslim aldım. Sistemden gayet memnunum ancak vatanın toplamasını beğenmeyip kendim kablolama yaptım ayrıca reset switch tuşunun kablosu anakarta bağlıydı bu sebeple fanların rengini kontrol edemiyordum reset switchi söküp kasanın içindeki fan kontrolcüsüne bağladım ve düzeldi. Anakarta sadece 12V led bağlandığında rengini anakartan düzenleyebiliyorsun ARGB fanların kontrol edildiği 3 pinli mystic light çıkışı anakartta yok bu sebeple fanlar anakarttan kontrol edilmiyor ayrıca kasanın içindeki ön 3 adet fanın hız kontrolü olmuyor kasayla gelen fan kontrolcüsünde bu özellik yok. Yanınada DELL G2722HS monitör aldım. Gayet memnunum ileride AAA oyunlar yükleyip test edicem ama sistem gayet güzel tavsiye ederim kasa çok şık ve kip bir kasa. Fan hızlarını kontrol etmek için fan hızı yapabileceğim fan kontrolcüsü alacağım.
bende dün aldım aynı sistemi ama size 1 günde vermişler bana 1 hafta süre tanıyın dediler birde ekran kartı dereceniz fps oyunlarında ortlama kaç derece

KS

furkankuslu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bende dün aldım aynı sistemi ama size 1 günde vermişler bana 1 hafta süre tanıyın dediler birde ekran kartı dereceniz fps oyunlarında ortlama kaç derece
Benim aldığım vatan mağazasında çalışan bu bilgisayardaki parçalar 1 hafta önceden mağazaya geldi dedi bende anlam veremedim bu kadar stok gelmesine dedi sonra sistemi aldığımda demek bu kampanya içinmiş dedik sizin gittiğiniz mağazaya stok göndermedikleri için bekleme süresi vermiş olabilirler. Battlefield 5 yükledim 1080p ultra ayarlarda ekran kartı 60 derece civarlarında internetten bu kartı araştırdım en çok 69 70 derece görüyor 70 in üstüne çıkmıyor.

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Benim aldığım vatan mağazasında çalışan bu bilgisayardaki parçalar 1 hafta önceden mağazaya geldi dedi bende anlam veremedim bu kadar stok gelmesine dedi sonra sistemi aldığımda demek bu kampanya içinmiş dedik sizin gittiğiniz mağazaya stok göndermedikleri için bekleme süresi vermiş olabilirler. Battlefield 5 yükledim 1080p ultra ayarlarda ekran kartı 60 derece civarlarında internetten bu kartı araştırdım en çok 69 70 derece görüyor 70 in üst
tamamdır teşekkürler

3limed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
hocam bende sistemi aldım ama daha onay beklıyor buyuk ihtimalle haftaya anca gelir ama ben kargo sirketine gidip alıcam pek güvenmiyorum kargoculara sizede tekrardan hayırlı olsun hocam

KS

furkankuslu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam bende sistemi aldım ama daha onay beklıyor buyuk ihtimalle haftaya anca gelir ama ben kargo sirketine gidip alıcam pek güvenmiyorum kargoculara sizede tekrardan hayırlı olsun hocam
Sağolasın sıkıntı çıkmaz bence gönlün rahat olsun.

YusuFİslaM68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ben maazaya gittim vermediler internetten aldınız kargo ile gelecek dediler

zeck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
mağaza stoğu kalmışmıdırı acaba