Arkadaşlar sistemi cuma günü video yayınlandıktan 2 saat sonra vatan mağazasından aldım parçaları anında vericeklerdi, ben uğraşmamak için vatanda çalışanlara toplattım ertesi gün 2 de hazır oldu ve teslim aldım. Sistemden gayet memnunum ancak vatanın toplamasını beğenmeyip kendim kablolama yaptım ayrıca reset switch tuşunun kablosu anakarta bağlıydı bu sebeple fanların rengini kontrol edemiyordum reset switchi söküp kasanın içindeki fan kontrolcüsüne bağladım ve düzeldi. Anakarta sadece 12V led bağlandığında rengini anakartan düzenleyebiliyorsun ARGB fanların kontrol edildiği 3 pinli mystic light çıkışı anakartta yok bu sebeple fanlar anakarttan kontrol edilmiyor ayrıca kasanın içindeki ön 3 adet fanın hız kontrolü olmuyor kasayla gelen fan kontrolcüsünde bu özellik yok. Yanınada DELL G2722HS monitör aldım. Gayet memnunum ileride AAA oyunlar yükleyip test edicem ama sistem gayet güzel tavsiye ederim kasa çok şık ve kip bir kasa. Fan hızlarını kontrol etmek için fan hızı yapabileceğim fan kontrolcüsü alacağım.