haftaya yeni sistem geleceğini nereden biliyorsunDostum senin bütçen için sanıyorum haftaya sistem çıkacak zaten onu bekle.
Çünkü Taner hoca öyle yazdı.haftaya yeni sistem geleceğini nereden biliyorsun
Kim çıkarıyor ve kesin miDostum senin bütçen için sanıyorum haftaya sistem çıkacak zaten onu bekle.
eywBu ay içerisinde 2 sistem daha çıkacak, haftaya bir tane daha gelmesi muhtemel. Yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla bir tık daha fazla bütçeye çıkacak ve daha f/p(suanki sisteme göre) bir ürün olacak. Souldash de kötü bir sistem değil ama aceleniz yoksa şansınızı önümüzdeki sistemde deneyebilirsiniz, illa bir kaç parça farkedecegini düşünüyorum.
Çok fark var derken oyunlarda 10 15 fps fazlalığı var dlss etkin olunca 2060 bazı yerlerde öne bile geçebiliyor. Çok farkı anlatır mısınızRx 6600 ve rtx 2060 arasında çok fark var. Fakat 5600x ile 5600 arasında pek fark yok. Bence souldashi alın.
500 Stok mu bitti acaba niye fiyat arttı ki.Sistem fiyatı 11.499 TL olmuş![]()
Amazondan şu an 5k ya RX 6600 alıyorum.6600 lü sistemi 10 k ya bekleyenler üzgün
Aynen. Taner abi instagramda story atmış. 250 stok gelmiş. Fiyat arttığı için yanında mouse hediye ettirmeye çalışıyormuş500 Stok mu bitti acaba niye fiyat arttı ki.
Gördüm şimdi paylaşmış ınstada. Mouse hediyesi güzel bir mouse olursa yine fiyatı tutturabilir gibi.Aynen. Taner abi instagramda story atmış. 250 stok gelmiş. Fiyat arttığı için yanında mouse hediye ettirmeye çalışıyormuş