Valla bence goodram marka yerine Corsair ramler Wd blue SSD işlemci ise 5600 olsa alırdım. Bu sisteme 12k vermem.
Sen modartın sistemini beklemiyormuydun zatenANLAKİ DİYELİM...
beklemiyen varmıkiSen modartın sistemini beklemiyormuydun zaten
Bu daha iyi bana göre.Alınır mı
Hangisi denk gelirse. Benim elimde kalmazSen modartın sistemini beklemiyormuydun zaten
Modart ne zaman gelicek net bilgiler var mıHangisi denk gelirse. Benim elimde kalmaz
15inden sonra 2 sistem var. Biri üst segment diğeri de orta sanırım. Kimse bişey çıtlamıyor bu aralarModart ne zaman gelicek net bilgiler var mı
Son zamanlardaki fp sistemlerden dolayi beklenti yukseldi yoksa kimse sizlerin yaptigi sistemlere olumsuz bisi soylemiyor sadece bizim sizler icin bekletimiz yuksekAlsatçılar sistemin peşine düşmesin yüksek stok yapalım diyoruz bu seferde 500TL için eleştiri yiyoruz. Marka yüksek stokla 200-250 'nin üstüne çıkamıyor bu sefer yine eleştiri yiyoruz. Değneğin hangi ucundan tutalım siz karar verin.
200-250 olsun nvdia+intel olsun bence hocamAlsatçılar sistemin peşine düşmesin yüksek stok yapalım diyoruz bu seferde 500TL için eleştiri yiyoruz. Marka yüksek stokla 200-250 'nin üstüne çıkamıyor bu sefer yine eleştiri yiyoruz. Değneğin hangi ucundan tutalım siz karar verin.