Şu an bilemiyoruz hocam.Segment olarak nasıl ?
Youtube videosu olur herhalde.merhaba. yeni kaydoldum siteye. sistemi almak icin cumartesi ne yapmam gerekiyor. surekli sayfayi yenilemem mi lazim?
Şu an bilemiyoruz hocam.Segment olarak nasıl ?
Youtube videosu olur herhalde.merhaba. yeni kaydoldum siteye. sistemi almak icin cumartesi ne yapmam gerekiyor. surekli sayfayi yenilemem mi lazim?
o7Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere.
Ekipman da alacaksın kanka daha 1 lira da ona düşKnk bende 19K ya varan bir bütçe var ama ben ortalam bişey istiyorum 6600 veya 6600 xt ki bu sistemler pc hocası farkıyla 12-13K ya gelir yanınada bir 144hz 1080p 24 inç monitör 3-3,5K ya mis max 16K ya gelir öbür türlü 6700 xt var 15K ya hem bir tık bütçeyi aşar hem gereğinden fazla perfonmans verir hemde 1440p bir monitör yakışır 5K min 20K gider
Knk inan klavye mouse umrumda değil çalışsın yeter zaten bu sistem için 1 aylık yoğun araştırma sürecine girmişim bide onlarla uğraşamamEkipman da alacaksın kanka daha 1 lira da ona düş
Kanka bende öyle dediydim tekstil de çalışıp kasa almıştım tüm parayı bastım 1 ay sonraki maaşı alana kadar TV ye bağlayıp da kulandim kasayıKnk inan klavye mouse umrumda değil çalışsın yeter zaten bu sistem için 1 aylık yoğun araştırma sürecine girmişim bide onlarla uğraşamam![]()
Yani hani Taner hoca sistem test videosunda valorant oynuyor ya ben yazdığım taner hoca şu anda yeni sistem videosu için valorant oynuyor demek istemiştim.Nasıl yani ?
Hocam smokin muhabbeti nedir acaba?Smokin li sistem mi ki
Ultra mega f/p sistemlerde smokin giyiliyor hocamHocam smokin muhabbeti nedir acaba?
Fiyat olarak diğerlerine nazaran çok daha iyi olan sistemlerde smokin giyiyor Taner hocamHocam smokin muhabbeti nedir acaba?
üst segment bir şey gelse uzun bir süredir orta ve giriş segmenti geliyorŞu an bilemiyoruz hocam.
Youtube videosu olur herhalde.