3080 li geldi 18 e de bidaha gelirmi bilmiyorumüst segment bir şey gelse uzun bir süredir orta ve giriş segmenti geliyor
3080 li geldi 18 e de bidaha gelirmi bilmiyorumüst segment bir şey gelse uzun bir süredir orta ve giriş segmenti geliyor
Ağzından bal damlıyo BalllOrta segment gelse keşke 3060lı bir ekran kartı gerçekten çok ihtiyacı var herkesin. 2 aydır bekliyorum inşallah almak nasip olur..
Tabi buyrunuz;Hangi sistem acep link varmı ?
toplandıysa olmayabilir diye düşünüyorum.Aldığım sistemi iptal edeceğim eğer 11k civarına olursa. Keşke bir haber verseler. Bir de kargo gelse ve kapıdan teslim almayıp geri yollasam iade sayılır mı?
Hazır sistemler oluyor ya özelleştirilebilen. Onlardantoplandıysa olmayabilir diye düşünüyorum.
Çok3060 lı sistem gelecek büyük ihtimalle fiyatı da 12.499 civarı olur
3070 koyar o zamanÇok
11.5 dan geldi zaten onun üstüne fiyatlar düştü
bi zahmet koysun3070 koyar o zaman
Sistemimiiizii vermezseeeniz tanerin bıyığını ke se riizakdeeeniz karadeeeniz
sistemimizi isteriz
İnşallah bizde nasipleniriz gelirse..3060 lı sistem gelecek büyük ihtimalle fiyatı da 12.499 civarı olur
umarım bu sefer alabilirim, önceki sistemi sepete eklememe rağmen alamamıştım.
Modart in sistem gelecek 3070-70ti li da PCH sının sistemib o seviye olacağını sanmıyorum3070 koyar o zaman
3070li sistem kaça gelir sizceModart in sistem gelecek 3070-70ti li da PCH sının sistemib o seviye olacağını sanmıyorum