Az olur bence maksimum 200Stok durumu ne olur sizce stoklar yüzünden bıktım hep hüsrana uğruyoruz
Az olur bence maksimum 200Stok durumu ne olur sizce stoklar yüzünden bıktım hep hüsrana uğruyoruz
Anladığım kadarıyla acaip şans işi. Stok 500 de olsa al satçılar 3er 5er alıyor. Şansa bala siteye bağlanabilirsen ilk dakikada kapıyorsun. Yoksa zor, diye anladım. Garanti istersen mağaza açıklanınca hızlıca mağazada sıraya girmelisin.Stok durumu ne olur sizce stoklar yüzünden bıktım hep hüsrana uğruyoruz
@OceanLaBMağaza stoğu varmı
Yarın sistem cikacak info yokmu hâlâ yaw
Yarın bilgiler verilir muhtemelen.Mağaza stoğu varmı
Yarın sistem cikacak info yokmu hâlâ yaw
Ya kankam bizde onu diyoruz da ses seda yokAnladığım kadarıyla acaip şans işi. Stok 500 de olsa al satçılar 3er 5er alıyor. Şansa bala siteye bağlanabilirsen ilk dakikada kapıyorsun. Yoksa zor, diye anladım. Garanti istersen mağaza açıklanınca hızlıca mağazada sıraya girmelisin.
700+ stoksa GTX 1650 li bir sistem gelir tahminim hocamArkadaşlar foruma stok durumunu görüşüyorum. Yarın netleşecek video yayınlanmadan. Ayrıca stok sayımız 700+ olacak rahat olun. Fiyat/Performans oranımı yine gayet iyi.
Ancak detay info vermiyorum. Yarın videoda hepsini göstereceğim zaten. Stok fazla olduğu için rahat rahat mukayesenizi yaparsınız.
Hocam f/p iyi eyvallah da sistem giriş orta ileri hangisi. Hadi fiyat verme tamam da bari bi kategori ver millet bekliyor sabahtan beri. Ben de bekledim o kadar ses çıkmadı. Daha da bekleyecektim yarın videoya kadar ama gençerin kampanya bitmeden almak zorunda kaldım kategori bilmediğimden risk alamadım. En azından segmenti verirsen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun gelip geçiyor kampanyalar.Arkadaşlar foruma stok durumunu görüşüyorum. Yarın netleşecek video yayınlanmadan. Ayrıca stok sayımız 700+ olacak rahat olun. Fiyat/Performans oranımı yine gayet iyi.
Ancak detay info vermiyorum. Yarın videoda hepsini göstereceğim zaten. Stok fazla olduğu için rahat rahat mukayesenizi yaparsınız.
Anladığım kadarıyla acaip şans işi. Stok 500 de olsa al satçılar 3er 5er alıyor. Şansa bala siteye bağlanabilirsen ilk dakikada kapıyorsun. Yoksa zor, diye anladım. Garanti istersen mağaza açıklanınca hızlıca mağazada sıraya girmelisin.
Hocam itopya mı mağza stoğu varmıArkadaşlar foruma stok durumunu görüşüyorum. Yarın netleşecek video yayınlanmadan. Ayrıca stok sayımız 700+ olacak rahat olun. Fiyat/Performans oranımı yine gayet iyi.
Taner hoca f/p dediyse o stok sayısındada getirir merak etmeyin.+700 stok diyorsanız maalesef pekte fiyat performans bir sistem gelmeyecek belli, boşa bekledik keşke shd sistemini alsaydım, inşallah yanılırım.
Stok muhtesem adamsin hocam <3 @OceanLaBArkadaşlar foruma stok durumunu görüşüyorum. Yarın netleşecek video yayınlanmadan. Ayrıca stok sayımız 700+ olacak rahat olun. Fiyat/Performans oranımı yine gayet iyi.
kralsınız hocamArkadaşlar foruma stok durumunu görüşüyorum. Yarın netleşecek video yayınlanmadan. Ayrıca stok sayımız 700+ olacak rahat olun. Fiyat/Performans oranımı yine gayet iyi.
İnşaallah@OceanLaB şu anda smokin ütülediğinden yazamıyor arkadaşlar![]()