- Tepki
- 0
Anakart seçiminde hangisini önerirsinizGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İkinci el düşünmüyorum 30 35 k arasi sistem önerir misiniz başlıkta açtım ama dönüş yapan olmadı sistem buluyorum her bulduğuma 1 kulp buluyorlar ekran kartı kötü işlemci kötü ana kart dandikBu bütçe ile ben olsam ikinci el sistemlere yönelirdim daha fiyat performans kaliteli oluyor
Hocam diğer parçaları sıfır alıp ekran kartını ikinci el alsam nasıl bir sistem önerirsiniz?Bu bütçe ile ben olsam ikinci el sistemlere yönelirdim daha fiyat performans kaliteli oluyor
R5 5600Hocam diğer parçaları sıfır alıp ekran kartını ikinci el alsam nasıl bir sistem önerirsiniz?
Bence 30-35k arası sistem alacaksan pc hocasının haftaya çıkaracağı sistemi bekleyebilirsinİkinci el düşünmüyorum 30 35 k arasi sistem önerir misiniz başlıkta açtım ama dönüş yapan olmadı sistem buluyorum her bulduğuma 1 kulp buluyorlar ekran kartı kötü işlemci kötü ana kart dandik
B550 yerine Gigabayte A520M-K veya Asrock A520M-HVS kullansam bir performans düşüşü yaşar mıyım? Bir de bu bütçede önerebileceğiniz RAM ve SSD var mı?R5 5600
B550
8x2 ram
512 GB ssd
Fsp 650w +80
Herhangi bir ucuz kasa 4 fanlı ve mesh olması onemli
Deepcool ak400
2.el rtx 3070
Hayır yaşamazsın a520 daha ucuzB550 yerine Gigabayte A520M-K veya Asrock A520M-HVS kullansam bir performans düşüşü yaşar mıyım? Bir de bu bütçede önerebileceğiniz RAM ve SSD var mı?
Hocam kasayı öyle toplayınca kalan para ekran kartını çıkarmıyor. R5 5500 ile 3070 iyi çalışır mı? Eğer olmuyorsa 3070'den daha uygun bulabileceğim kartlar neler?Hayır yaşamazsın a520 daha ucuz
Kingston 1 tb
XPG d35 2x8 gb ram alabilirsin
3070 ile calisir ama tam performans vermez hafif darbogaz yasarsin uzay sistem kur istersen kasayi sonra alHocam kasayı öyle toplayınca kalan para ekran kartını çıkarmıyor. R5 5500 ile 3070 iyi çalışır mı? Eğer olmuyorsa 3070'den daha uygun bulabileceğim kartlar neler?