PC Hocası Yeni Sistem Ne Zaman Çıkacak?

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Merhabalar,

Uzun suredir fp bilgisiyar ariyorum pc hocasi bilgisiyar cikaricagini soylemisti storysinde bayadirda instagrama girmiyorum ne zaman cikicak bilgisi olan varmi fiyat bandi ne birde ???

Moderatörün son düzenlenenleri:

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Şu anlık çıkış tarihini kimse daha net bir şekilde bilmiyorum. Taner abi artık yavaş yavaş giriş segmentine giricez dedi yani maximum 10.000₺ gibi düşünüyorum ama ülke şartlarında 11-12k bile giriş seviyesi sayılır ama dediğim ve benim görüşüm 10k civarı

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
merhabalar uzun suredir fp bilgisiyar ariyorum pc hocasi bilgisiyar cikaricagini soylemisti storysinde bayadirda instagrama girmiyorum ne zaman cikicak bilgisi olan varmi fiyat bandi ne birde ???
yeni sistem için görüşmeler devam ediyor orta segmentte bir sistem olucak tahminim 1 haftaya çıkabilir fiyat bandı belli değil şuanlık

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhabalar,

Uzun suredir fp bilgisiyar ariyorum pc hocasi bilgisiyar cikaricagini soylemisti storysinde bayadirda instagrama girmiyorum ne zaman cikicak bilgisi olan varmi fiyat bandi ne birde ???
Genellikle tam tarih belirtilmiyor gördüğüm kadarıyla. Anlaşma ve stok durumları da önemli. En geç Ekim ayı içerisinde tanıtırlar bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri