PC Hocası Yeni Sistem Ne Zaman?

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

PC hocası'nın yapacağı üst sekment sistem ne zaman çıkacak acaba bilgisi olan var mı? Merak ediyorum herkes gibi @PC Hocası

Moderatörün son düzenlenenleri:

Gonzalez17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ne zaman yeni sistem olur sizce beyler? son sistem amd ve intel tercihli 9 k lık sistemi alamadım, bilgisayarımı anca satabildim. keske aynı tarzda rtx 2060 lı bi sistem daha toplasa hocam benim :D yaz tatilini oyunsuz düşünemiyorum :D

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,420
Üst segment sistem Temmuz ayının başında çıkacak ancak fiyat/performans durumunu tartışıyoruz. Parçaların kalitesi çok iyi, fiyat belli değil. Intel sistem düşünüyoruz özellikle 12.nesil. Temmuz ayının başında dolar 17.50'yi geçerse F/P oranı daha da düşecek. Piyasaya göre yine uygun olacak ama mükemmel oranda bir indirim gerçekleşmeyebilir.

Yine gelişmelerden haberdar edeceğim.

Arda 76

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Üst segment sistem Temmuz ayının başında çıkacak ancak fiyat/performans durumunu tartışıyoruz. Parçaların kalitesi çok iyi, fiyat belli değil. Intel sistem düşünüyoruz özellikle 12.nesil. Temmuz ayının başında dolar 17.50'yi geçerse F/P oranı daha da düşecek. Piyasaya göre yine uygun olacak ama mükemmel oranda bir indirim gerçekleşmeyebilir.

Peki temmuz ayında başka sistemler gelecek mi?Gelecekise hangi segment olucak

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,420
Peki temmuz ayında başka sistemler gelecek mi?Gelecekise hangi segment olucak

Sistemleri o ay gelmeden oturup konuşmuyoruz. Üst segment çıkarsam Temmuz başında, tekrar giriş seviyeyi dönerim. Bu böyle gidiyor hep. Giriş çıktıysak, orta segment çıkıyoruz. Orta çıktıysak, üst segmente geçiyoruz.

KS

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

peki hocam stok durumu kaç olur biliyorum sistem daha belli degil ama hani aranızda şu kadar stok olsun dediginiz bir stok sayısı var mı 150-300 felan

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22

Taner hocam AMD seçeneği de olursa çok güzel olur şahsen onu bekliyorum . İndirimde bulduğum parçalar ile toplayacaktım. Sizin çıkaracağınız sistemin, benim isteklerimi karşılayacağını düşündüğüm için gelecek sistemi bekliyorum. Bir güzellik yaparsınız inşallah

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri