İ3 çıksa bile np hacı ilerde güncellerim sıkıntı olmaz şuanda be apu ya bile ok eyim okadar kendi sistemimden bıktım 35 fps oynamaktan.Tabi işlemci 12400f olursa alırım veya özelleştirmede max 1k olursa.
İ3 çıksa bile np hacı ilerde güncellerim sıkıntı olmaz şuanda be apu ya bile ok eyim okadar kendi sistemimden bıktım 35 fps oynamaktan.Tabi işlemci 12400f olursa alırım veya özelleştirmede max 1k olursa.
50k ya 3090 toplarsın zaten.45-50k arası baba bir sistem gelse ne kaaa güzel olur
CPU i7 12700kf
asus rtx 3090
3600 mhz 32gb ram
asus z690 plus wifi
360L sıvı soğutucu
Merhaba yakınlarda 20k civarında bir sistem almak istiyorum tahminen rehber videosu ne zaman gelirEvet uzun süredir giriş segmente geçemedik bir türlü. Bende orta ve üstten uzaklaşıp, girişe yönelmek istiyorum artık.
Bende apu düşünüyorum açıkçası.Toplam fiyat 9.565₺Apu çıkacaksa ryzen işlemciler in fiyatı düşüyor
R5 5600 g li bir sistem toplanabilir diğer parçaları yazmaya gerek yok firma da ne stok varsa o geliyor fix olarak zaten goodram dir Corsair dir kioxia dir vs pek önemi yok fiyat uygun olduktan sonra
Taner hocanın yazdıgını okumadınmı?Kim diyor giriş seviyesi olacak diye kanıtlarmısın? 3600 den kastın 3060mı? Şuan ki piyasada 15k altına 3060 sistem çıkaramayacak insan işi bıraksın zaten. Tamamen sallamasyon yazmışsın ama yinede ciddiye alıp cevaplıyayım dedim.
Kafayımı yedin sen? Son zamanlarda 3060 rx6700 sistemler çıktı bunlar giriş seviyemi?Son zamanlarda hep f/p giriş sistemler yoğun olarak çıkıyor. Orta seviye bir sistem videosu gelse f/p olsa tadından yenmez. Birde videoda smokin giyilse çok güzel olur.
• İşlemci: Intel i5-12600K
• Anakart: Asus PRIME B660M-K
• Ekran kartı: AMD RX 6700 XT - 3060Tİ-3070
• RAM: (2x8) 16GB 3200MHz
• SSD: 500GB NVMe M2
• Kasa: Mesh + Temperli cam + 3 fan (minimum)
• Güç kaynağı: Güvenilir marka +750W 80+
Ortada kesin bir şey yok biliyorsun ama halâ kesinmiş gibi yazıyorsun. Daha fazla tartışıp zamanımı boşa harcamak istemem. İyi günler.Taner hocanın yazdıgını okumadınmı?
Giriş seviye sistemlere yönelmek iştiyorum dedi orta ve üst sekmen çok fazla yaptım biraz giriş seviye sistem yapmak iştiyoruz dedi.
Sallamasyoonu sen yaziyosun okumafan direk aklina ne gelirse
Senin gibi birine zaman harcadıgim için bana tesekkur etmen lazım ama senden cok birşey beklemiyorum. İyi günlerOrtada kesin bir şey yok biliyorsun ama halâ kesinmiş gibi yazıyorsun. Daha fazla tartışıp zamanımı boşa harcamak istemem. İyi günler.
Zamanını boşa harcayan kişi benim. Ortada kesin bilgi yokken varmış gibi yorum yapıyorsun ve ben seni ciddiye alıyorum, bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun. Bence senin teşekkür etmen lazım. Daha fazla uzatmaya gerek yok, sanada iyi günlerSenin gibi birine zaman harcadıgim için bana tesekkur etmen lazım ama senden cok birşey beklemiyorum. İyi günler
Okuluna gitZamanını boşa harcayan kişi benim. Ortada kesin bilgi yokken varmış gibi yorum yapıyorsun ve ben seni ciddiye alıyorum, bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun. Bence senin teşekkür etmen lazım. Daha fazla uzatmaya gerek yok, sanada iyi günler![]()