Çözüldü PC Hocası Yeni Sistem Valorant FPS

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Selamlar,

PC Hocası'nın Intel olan 10 binlik sistemi Valorant 1080p düşük ayarlarda kaç fps alır? PC Hocası'nın paylaştığı videoda sistem i3 olmasına rağmen solda i5 gözüküyor ve gösterdiği FPS'ler çok çok yüksek.

Diğer YouTube videolarına baktığımda da 2 adet video var bu sistemlerden. 2'si de farklı FPS'ler gösteriyor. O yüzden emin olamadım.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ultra da minimum 373 Fps alıyor ve ortalama 500 civarında gidiyor. Düşük ayarlara alırsan da yine 600 civarı alır zaten o kadar Fos gösterecek monitör yok.

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Pc hocasının intel olan 10binlik sistemi valorant 1080 p düşük ayarlarda kaç fps alır?
Pc hocasının paylaştığı videoda sistem i3 olmasına rağmen solda i5 olarak gözüküyor ve gösterdiği fpsler cok cok yüksek.
Diğer youtube videolarına baktıgımdada 2 adet video var bu sistemlerden.
2 side farklı fps ler gösteriyor o yüzden emin olamadım,
Sistem i3 gösterip neden test de i5 di

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Arkadaşlar 12100F yazıyor zaten baştaki I5 hatalı yazılmış sorun yok. İnsan bu sonuçta hata yapabilir o kadar işin arasında. Birde i3 diye küçümsemeyin 12100F güçlü bir işlemcidir başındaki i3 e bakmayın.

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
i5 12100f yok çünkü Alperen. i3-12100F diye bir işlemci var. Afterburner'da elle yazarken yanlış yazmışım. Biz de kuluz, yazım yanlışları olabiliyor. Ama i5 12100f olmadığını biliyor olman lazım. Öyle bir işlemci üretilmedi hiç :D
Tabikide biliyorum i3 12100f e sahibim sonuna bakmamışım sadece

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Selamlar,

PC Hocası'nın Intel olan 10 binlik sistemi Valorant 1080p düşük ayarlarda kaç fps alır? PC Hocası'nın paylaştığı videoda sistem i3 olmasına rağmen solda i5 gözüküyor ve gösterdiği FPS'ler çok çok yüksek.

Diğer YouTube videolarına baktığımda da 2 adet video var bu sistemlerden. 2'si de farklı FPS'ler gösteriyor. O yüzden emin olamadım.

Şöyle açıklayalım;

i5-12100F diye bir işlemci yok. Yazım yanlışı yaptığım için, i3-12100F işlemcinin adı. Valorant FPS tarafına gelecek olursak sistem Ultra ayarlarda ne veriyorsa hem AMD'de hem de Intel'de onu gösterdim. Farklı FPS'ler olacaktır. Çünkü haritadan haritaya bile değişiyor.

Online girmedim. Gir çık yapınca ceza veriyor sistem. Bir kaç hesabım kapatıldı o şekilde. Çatışma anında 600FPS vermez zaten sistem. Ama 1080P Ultra ayarlarda 200-400 FPS arası alırsın.

KS

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Şöyle açıklayalım;

i5-12100F diye bir işlemci yok. Yazım yanlışı yaptığım için, i3-12100F işlemcinin adı. Valorant FPS tarafına gelecek olursak sistem Ultra ayarlarda ne veriyorsa hem AMD'de hem de Intel'de onu gösterdim. Farklı FPS'ler olacaktır. Çünkü haritadan haritaya bile değişiyor.

Online girmedim. Gir çık yapınca ceza veriyor sistem. Bir kaç hesabım kapatıldı o şekilde. Çatışma anında 600FPS vermez zaten sistem. Ama 1080P Ultra ayarlarda 200-400 FPS arası alırsın.
Teşekkürler hocam. İ5 sonrasına bende dikkat etmemişim, birde Afterburner da bilgisayarın özellikleri otomatik cıkıyor sanıyordum. O yüzden hic dikkat etmedim i5 ten sonrasına doğrudur diyerekten. Sağolun bilgi icin.
240 hz monitörde rahatlıkla oynatacak bir sistem gibi gözüküyor. Emeğinize sağlık

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Teşekkürler hocam. İ5 sonrasına bende dikkat etmemişim, birde Afterburner da bilgisayarın özellikleri otomatik cıkıyor sanıyordum. O yüzden hic dikkat etmedim i5 ten sonrasına doğrudur diyerekten. Sağolun bilgi icin.
240 hz monitörde rahatlıkla oynatacak bir sistem gibi gözüküyor. Emeğinize sağlık

Afterburner'da otomatik yazıyor ama işlemcinin adı vs yazmıyor. Oraları ben kendim elle yazıyorum ki insanlar neyin ne olduğunu daha rahat görsünler diye. Ayarlar kısmında özelleştirme var oradan yapılıyor :)

KS

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Afterburner'da otomatik yazıyor ama işlemcinin adı vs yazmıyor. Oraları ben kendim elle yazıyorum ki insanlar neyin ne olduğunu daha rahat görsünler diye. Ayarlar kısmında özelleştirme var oradan yapılıyor :)
Anladım hocam teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri