PC Hocası Yeni Sistem Ve Sistemler Hakkında

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Ben al sat ile ilgileniyorum kendi çapımda 😂 bunu saklamıyorum yakında PC hocası sistemler ile gelecek galiba Story de ona işaret edilmiş sizce al sata gidecek sistemler çıkar mı? Zam geleceği için piyasa ne olur? Birde al sat yapanlar kimler merak ettim ✋ kaldırırsa Sistem alamayanlar onlarada ulaşabilir birbirimizi tanıyalım 😄 niyetimi kötü anlamayın ben yeri geliyor aldığım fiyattan veriyorum yada 1000tl kâr koyuyorum 😊 para birikirmemiz lazım evlilik var düğün var vs aileye yük olmak istemiyorum hem çalışıyorum hem cüzi kâr ile satıyorum sevgiler selamlar hayırlı haftalar dilerim🙏

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Valla şu devirde PC, telefon veya farklı bir ürün alıp satmak şart oldu. Ek gelir yapmadan hayat zor. Bende 300-500 koyup çorbayı kaynatmaya devam ediyorum. Şimdi notebook alıp duruldum 😁

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Sistem veya parça konusunda her türlü yardımcı olmaya çalışırım yanlış anlaşılacak bir durum yok zaten ticaret bu ne kimseye zorla ürün satarım nede alırım düşünen olursa çevrem geniş saygılar..

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bol stoklu sistem çıkarsa bence al sat için gitmez ama 100-300 arası stoklu sistemlerin fiyatı iyi oluyor. Güzel kâr yapılabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri