Pc hocasi yeni sistem

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Önümüzdeki 1-2 hafta icerisinde cikar net tarih zor. Firmalarla atismaca devam ediyor

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Screenshot_2022-07-16-22-24-39.png

Hangi videoda dedi knk onu yada nerde dedi

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Beklesem mi karar veremedim donanım arşivin sistemi güzeldi ama stok ve firma biraz sorunlu gibi bende bir an önce almak istiyorum
valla bir an önce alma hatasını ben yaptım zarar ettim birazda kar ettim ama asla acele etmeyin benim tavsiyem şimdi eylül gibi dolar düşcek diyorlar ben monitör beklyorum fırsatlar için

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Beklesem mi karar veremedim donanım arşivin sistemi güzeldi ama stok ve firma biraz sorunlu gibi bende bir an önce almak istiyorum
Donanım arşivi sistem stok gelirse ben almaya çalışacağım olmazsa PC hocası sistem çok giriş seviyesi olmazsa onu alcam

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
valla bir an önce alma hatasını ben yaptım zarar ettim birazda kar ettim ama asla acele etmeyin benim tavsiyem şimdi eylül gibi dolar düşcek diyorlar ben monitör beklyorum fırsatlar için
Valla ben okullar kapalıyken biraz tadını çıkarın istiyorum okullar açılınca ders öncelik

KS

Mustafa4117

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Knk soyle bi durum var ben uniye gidecem oyun icin masa üstü almak istiyorum pc de evde kardeşime kalacak şu 2 ayda keyifli bi şekilde oynama için yoksa bende beklerim at kocalamiyor ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri