- Tepki
- 4
Pc hocası yeni sistem ne zamana gelir
Hangi videoda dedi knk onu yada nerde dedi20 - 25 temmuz demişti sanki en son
Forumdaki konudaHangi videoda dedi knk onu yada nerde dedi
Forumda yazmış sanırım hakkında konuştuğumuz konudaHangi videoda dedi knk onu yada nerde dedi
EyvOrtadakine bakarsanız
hocam 1-2 haftaya ama ürün eksik oluyor bişey oluyor zaman uzuyor belli değilPc hocası yeni sistem ne zamana gelir
Beklesem mi karar veremedim donanım arşivin sistemi güzeldi ama stok ve firma biraz sorunlu gibi bende bir an önce almak istiyorumhocam 1-2 haftaya ama ürün eksik oluyor bişey oluyor zaman uzuyor belli değil
valla bir an önce alma hatasını ben yaptım zarar ettim birazda kar ettim ama asla acele etmeyin benim tavsiyem şimdi eylül gibi dolar düşcek diyorlar ben monitör beklyorum fırsatlar içinBeklesem mi karar veremedim donanım arşivin sistemi güzeldi ama stok ve firma biraz sorunlu gibi bende bir an önce almak istiyorum
Donanım arşivi sistem stok gelirse ben almaya çalışacağım olmazsa PC hocası sistem çok giriş seviyesi olmazsa onu alcamBeklesem mi karar veremedim donanım arşivin sistemi güzeldi ama stok ve firma biraz sorunlu gibi bende bir an önce almak istiyorum
Valla ben okullar kapalıyken biraz tadını çıkarın istiyorum okullar açılınca ders öncelikvalla bir an önce alma hatasını ben yaptım zarar ettim birazda kar ettim ama asla acele etmeyin benim tavsiyem şimdi eylül gibi dolar düşcek diyorlar ben monitör beklyorum fırsatlar için
Knk soyle bi durum var ben uniye gidecem oyun icin masa üstü almak istiyorum pc de evde kardeşime kalacak şu 2 ayda keyifli bi şekilde oynama için yoksa bende beklerim at kocalamiyor amavalla bir an önce alma hatasını ben yaptım zarar ettim birazda kar ettim ama asla acele etmeyin benim tavsiyem şimdi eylül gibi dolar düşcek diyorlar ben monitör beklyorum fırsatlar için
Bende bekliyorumDonanım arşivi sistem stok gelirse ben almaya çalışacağım olmazsa PC hocası sistem çok giriş seviyesi olmazsa onu alcam
yani sen bilirsin paran varsa hemen al derim beklemKnk soyle bi durum var ben uniye gidecem oyun icin masa üstü almak istiyorum pc de evde kardeşime kalacak şu 2 ayda keyifli bi şekilde oynama için yoksa bende beklerim at kocalamiyor ama