hocam öyle olursa alternatif seçeneklerden kendinize göre ayarlarsınız bi sorurun yaşamassınız
evet bende öle düşündüm aldım ama şimdi işe gidiyom 21:00 gibi eve geliyom zaten 3 saat zor oynuyom belki okul varken oynıcaz artıkValla ben okullar kapalıyken biraz tadını çıkarın istiyorum okullar açılınca ders öncelik
Eeeee bir üstad derki ?Donanım arşivi sistem stok gelirse ben almaya çalışacağım olmazsa PC hocası sistem çok giriş seviyesi olmazsa onu alcam
hocam öyle olursa alternatif seçeneklerden kendinize göre ayarlarsınız bi soruru yaşamassınız
Bir üstat derki bu fiyat belki de gördüğün en iyi fiyat olabilirEeeee bir üstad derki ?
O üstad çok haklı +1Bir üstat derki bu fiyat belki de gördüğün en iyi fiyat olabilir
O üstat şimdilerde smokin giymeye hazırlanıyor bu yüzden hiç bir şey almayın çünkü çok iyi bir sistem geliyorO üstad çok haklı +1
Vaayy hadi inşallahO üstat şimdilerde smokin giymeye hazırlanıyor bu yüzden hiç bir şey almayın çünkü çok iyi bir sistem geliyor
Sen nasıl bişe bekliyorsun yada istiyorsun dostum ?O üstat şimdilerde smokin giymeye hazırlanıyor bu yüzden hiç bir şey almayın çünkü çok iyi bir sistem geliyor
Ya şu sıralar AMD ekran kartlarından korkmaya başladım forumlarda wattman, siyah ekran ,oyun dan atma sorunları az da olsa görüyorum6500xt + 10400f olur i3 12400 olur
Hocam arkadaşım 570 kullanıyor çok mutlu ve bende sanki amd nin satısıymış gibi sınıftaki herkese amd aldırdım işlemci olarak çok güZel işleri varYa şu sıralar AMD ekran kartlarından korkmaya başladım forumlarda wattman, siyah ekran ,oyun dan atma sorunları az da olsa görüyorum
İşlemci olarak harbi güzel ama ekran kartı benimde RX 570 kullanan arkadaşım var bazı sorunlar yaşıyor ama ben monitöründen şüpheleniyorum (ha bide arkadaş ortaminda genelde pcsi iyi olmayan veya hiç olmayan çocuğun PC bilgisi en fazla oluyo mesala bende öyle sizdede öyle sanırım)Hocam arkadaşım 570 kullanıyor çok mutlu ve bende sanki amd nin satısıymış gibi sınıftaki herkese amd aldırdım işlemci olarak çok güZel işleri var
Arkadaş ortamında bilgisayar bilgisi ençok bende var dediğiniz gibi ortamda sadece benim bilgisayar düşük olduğu için çok araştırıyorum ondan dolayı onlardan daha bilgiliyim bı konuda bende 950m + 6500u varİşlemci olarak harbi güzel ama ekran kartı benimde RX 570 kullanan arkadaşım var bazı sorunlar yaşıyor ama ben monitöründen şüpheleniyorum (ha bide arkadaş ortaminda genelde pcsi iyi olmayan veya hiç olmayan çocuğun PC bilgisi en fazla oluyo mesala bende öyle sizdede öyle sanırım)
Ben geçen sene i5-3210m+hd7500m/7600m laptopumun ekran kartını yakıp sattim şu an PC yok umarım bu yaz alacağımArkadaş ortamında bilgisayar bilgisi ençok bende var dediğiniz gibi ortamda sadece benim bilgisayar düşük olduğu için çok araştırıyorum ondan dolayı onlardan daha bilgiliyim bı konuda bende 950m + 6500u var
Alan kişi birşey dedimi ekran kartı içinBen geçen sene i5-3210m+hd7500m/7600m laptopumun ekran kartını yakıp sattim şu an PC yok umarım bu yaz alacağım
İnşallah alırsın bu arada eğer konu çözüldüyse konu kapanabilir zahmet olmassa yardım eden herkese çok teşekkürler iyi gecelerBen geçen sene i5-3210m+hd7500m/7600m laptopumun ekran kartını yakıp sattim şu an PC yok umarım bu yaz alacağım
Bilgisayarci aldı benim modelin kronik sorunu imiş adam bu Ankara'dan ekran kartı sipariş edip tamir ederek kâr i ile satıyormuşAlan kişi birşey dedimi ekran kartı için![]()