1TB SSD için fiyat farkı biraz fazla gibi ama alınabilir.sistem i512400f ve 1tb ssd özelleştirmesi ile alınır mı
hocam pny 8gb'lık versiyon olduğu için tam 3060 performansı alamazsınız, 2060super bile daha iyi fps verir diyolar kafam karıştı iyice1TB SSD için fiyat farkı biraz fazla gibi ama alınabilir.
3060 performansının VRAM alakası yok yanlış bilgihocam pny 8gb'lık versiyon olduğu için tam 3060 performansı alamazsınız, 2060super bile daha iyi fps verir diyolar kafam karıştı iyice
Sistem iyi. 12GB Olan model Vram farkından değil kart farkından daha iyi FPS veriyor ama bu sistemde 3060 sistemler arasında en ucuzu. 12400F seçtiğinizde oluşan fiyat çoğu yerde 12100F ile 3060 olan sistemlerin daha başlamamış hâline denk geliyor. Her türlü mantıklı oluyor.hocam pny 8gb'lık versiyon olduğu için tam 3060 performansı alamazsınız, 2060super bile daha iyi fps verir diyolar kafam karıştı iyice
alınmaz bence 2 k daha fazla verirsen daha iyisi alınabilirSistem iyi. 12GB Olan model Vram farkından değil kart farkından daha iyi FPS veriyor ama bu sistemde 3060 sistemler arasında en ucuzu. 12400F seçtiğinizde oluşan fiyat çoğu yerde 12100F ile 3060 olan sistemlerin daha başlamamış hâline denk geliyor. Her türlü mantıklı oluyor.
Ne konuda daha iyi ?alınmaz bence 2 k daha fazla verirsen daha iyisi alınabilir
ekran karti vsNe konuda daha iyi ?
Bütçe arttırma diyorsunuz. F/P Yazıyor. Bu fiyatta aynı yada benzer sistem var mı ? Yok. 2K Az fiyat değil sonuçta.ekran karti vs
Tebilon size cevap verdi mi ?İyi günler ya ben bu sistemi 12400f ile yapıp aldım. Alışveriş sonunda site hata verdi ben kart kaynaklı sanıp kontrol ettiğimde para çekilmişti dekont kayıtları elimde. Teblion'a mail attım ama pchocası modaretörlerinden ilgilenebilecek destek olacak birileri var mıdır ?
Çalışma saatleri vardır elbet. Yarın gün içinde cevap gelmezse mesajınızı Taner hocama iletirim ilgilenirler.Henüz vermediler mesai saatleri muhabbeti oluyor mu dijital yardımda bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım çalışmıyorlardı çünkü
12 GB olan versiyon 192 Bit bellek veriyoluna sahip.3060 performansının VRAM alakası yok yanlış bilgi
Her 8gb 128 bit değil12 GB olan versiyon 192 Bit bellek veriyoluna sahip.
8 GB olan versiyon 128 Bit.
Am5 olucağını sanmam eğer olursa üst seviye olur rtx 3080 falan beklenir oda 30 bin lira gibi bir sistem olur2. sistem için am5 uygun bir sistem harika olur