- Tepki
- 9
Beyler PC hocasının son sistemini sipariş ettim ama hala onaylandı olarak gözüküyor haftasonu olduğu için midir telefonla da arıyorum açmıyorlar
Tamamdır hocam teşekkür ederim peki detaya bakma şansımız varmı ne sipariş ettiğimi kulaklık da aldım ama hangi marka göremiyorum onuHafta sonu olduğundandır. Bende bir şey sipariş ettim benim siparişim farklı yerde olmasına rağmen aynı durumda.
Linki var mı sistemin?Beyler PC hocasının son sistemini sipariş ettim ama hala onaylandı olarak gözüküyor haftasonu olduğu için midir telefonla da arıyorum açmıyorlar
Tebilondan aldınLinki var mı sistemin?
aldığın kulaklığı nasıl bilmiyonki o kısmı anlayamadımTebilondan aldın
Kanka simdi son paylaştığı sistem varya pchocasinin onun içinde ekle özelliği var ya hani parça değiştirmek istediğin zaman ordan kulaklık ekledim birtane diye hatırlıyorum ama detaya bakamıyorum nerden bakabilirimaldığın kulaklığı nasıl bilmiyonki o kısmı anlayamadım
evet evet biliyorum reis ama daha önce tebliondan alışveriş yapmadıgım için nerden bakabilirsin onu bilmiyorumKanka simdi son paylaştığı sistem varya pchocasinin onun içinde ekle özelliği var ya hani parça değiştirmek istediğin zaman ordan kulaklık ekledim birtane diye hatırlıyorum ama detaya bakamıyorum nerden bakabilirim
Tamam hocam sıkıntı yok gelir yüksek ihtimalle de detayına bakamamak saçma olmuş bu sitedeevet evet biliyorum reis ama daha önce tebliondan alışveriş yapmadıgım için nerden bakabilirsin onu bilmiyorum